{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zij is niet wie hij is. #1

​Al 10 jaar ben ik samen met de liefde van mijn leven en al 9 jaar delen wij een geheim. Een taboe. Lees mee...

Afbeelding blog 'Zij is niet wie hij is. #1'

Gewoon een avondje stappen net als iedere zaterdagavond. Muziek, gezelligheid, dansen en een drankje. Na een poosje loop ik hem tegen het lijf. De liefde van mijn leven: Sam.

Charmant, vlotte babbel en hij ziet er uit om door een ringetje te halen. Het klikt meteen alsof we elkaar al jaren kennen en zijn vanaf dat moment niet bij elkaar weg te denken. Het begin van een relatie zoals velen het zullen herkennen maar de bom die Sam na ongeveer een jaar dropte had ik nooit aan zien komen.

We kijken een programma over crossdressers. Ik prefereer liever het woord crossdresser dan travestiet. Sam voelt mij aan de tand met zijn vragen wat ik daar nou van vind.

Vreselijk, walgelijk, hoe kun je zo'n leven leiden en het geheim houden voor je vrouw of vriendin? Het lijkt mij een afwijking.

Sam blijft stil kijken en dan ineens dropt hij de bom; Lon, ik bén zo iemand.

Ik begin heel hard te lachen want het is vast een grapje zoals hij die wel vaker maakt maar de blik in zijn ogen en de verbeten blik laten zien dat het geen grap is. Ik kijk hem aan alsof ik water zie branden en probeer me in te beelden hoe hij er dan uit ziet als vrouw. Ik huil en vraag hem te vertrekken. Ik moet hier over nadenken in stilte. Mijn liefde voor hem is groot en dit gegeven doet me pijn tot in mijn kleine teen.

Wil ik meer weten? Wil ik wel met een man door het leven die zich kleed als vrouw? Hij kan er gewoon mee ophouden toch? Ik wil er eigenlijk niks van weten. Wat moet ik doen?

Na een paar dagen veel gehuild te hebben en nagedacht te hebben stuur ik Sam een sms'je dat we moeten praten. Ik moet meer weten voordat ik een besluit kan maken en misschien wel gerustgesteld worden. Hij is in zo'n korte tijd al heel belangrijk geworden voor mij maar heeft al die tijd ook gelogen.

Sam en ik spreken af in het park ondanks de grijze dreigende regenwolken die tegelijkertijd ook heel toepasselijk zijn. - 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je