Snap
  • Mama

Zielige Zieke Papa

Is het bij jullie ook zo dat als Papa (je partner) ziek is hij ook altijd meteen zooooo zielig is?! Nou die van mij wel.

Is het bij jullie ook zo dat als Papa (je partner) ziek is hij ook altijd meteen zooooo zielig is?! Nou die van mij wel. Vannacht had hij last van zijn maag en dan is hij zoo zielig. Hij gaat dan wel vroeg naar bed om vervolgens tv te kijken. Vraagt of ik dit kan halen en dit kan halen etc. Als ik dan ons bedje kruip ligt hij te kreunen en te steunen, want ja hij is ziek.

Midden in de nacht begint het overgeven. Dit kan niet zachtjes en ben ondertussen bang dat niet alleen ik wakker ervan ben geworden, maar ook onze kleine meid in de kamer ernaast. Want jeej wat een herrie! Vervolgens worden alle dekens weg getrokken want hij heeft het weer koud...

Ach ja dan zit er niets anders op dan lekker rustig in de woonkamer te gaan liggen met een slaapzak die wel volledig tot mijn beschikking staat en dan proberen te slapen terwijl ik het overgeven nog duidelijk kan horen.

Volgende ochtend gaat hij toch gewoon werken. Dat vind ik dan wel weer goed van hem, maar wat ben ik gebroken na zo'n nacht. Maar eens kijken wat er terecht gaat komen van de plannen die ik vandaag had om het huis weer eens een grote beurt te geven. Vandaag is daar de uitgelezen kans voor want ik ben toevallig vrij op een donderdag en onze kleine meid is spelen op het kdv.

11 jaar geleden

Dit is heel herkenbaar, en als je zelf ziek bent moet je je niet zo aanstellen.

11 jaar geleden

er bestaat ook echt het fenomeen "mannengriep"

11 jaar geleden

Hier niets anders hoor! Ennuh moeders mogen / kunnen toch nooit ziek zijn, wij moeten gewoon doorgaan. Iedereen mag ziek worden behalve mama want oh jee wat dan ? ;-))

11 jaar geleden

Owja, en ze gaan 'dood' dan he.. Pff.. hihih