{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziekenhuis controle

Afbeelding blog 'Ziekenhuis controle' Achtergrond blur afbeelding

ZIEKENHUIS CONTROLE ★

Donderdag 24 mei was het tijd voor Sam zijn controle. De eerste na zijn ziekenhuisopname. Sam had als een roosje geslapen maar wij waren toch wel een beetje zenuwachtig. We zien zelf dat Sam 10x meer energie heeft en dat de kleertjes van maat 68 nu toch echt wel te klein worden 
 vlag uit!! Maar toch blijft het spannend!

De eerste afspraak was bij de kno-arts, Sam zijn buisjes zitten goed en de neusamandel was een must-ingreep. Ook wel een fijn dingetje is dat we gerustgesteld zijn dat ons waterratje wel koppie onder mag als het maar niet twee meter diep is 
 nou dat gaat niet gebeuren, kind is nu net 14 maanden haha.. Door naar de kinderarts. Herstel.. De leukste kinderarts!! Sam werd gewogen en gemeten en de arts kreeg een smile. Goed teken!! De arts is tevreden met wat Sam nu heeft bereikt. Sam pakt zijn eigen curve weer op en gaat met een kleine stijgende lijn weer naar boven. De curve was -2,2 en is nu -1,4. Dus hij is er nog niet maar het gaat nu al zoveel beter.
Toch blijf ik altijd wel wat angstig. Dit was eerder ook het patroon paar dagen goed en weer dikke ellende. Bij elke luier voelde ik spanning en was bang wat ik aan zou treffen. En dan heb je het dieet nog 

Ochtend:
* sondevoeding 150ml + 3 schepjes Brinta
* broodje + zoet beleg
* tussendoortje: fruit
Tussen de middag:
* 2 broodjes + zoet, hartig beleg
* beker yogi
* tussendoortje: koekje
Avond:
* met de pot mee eten
* Danoontje
* Sondevoeding 150ml + 3 schepjes Brinta
+ Over de hele dag 3 bekers drinken met fantomalt.

Eerst was ik heel erg gefocust. Sam moet eten maar mensen kijk! Dit is toch veel en heb Sam zijn diëtiste opgebeld en gezegd dat het eten bijna een obsessie ging worden. Niet voor Sam maar meer voor mij. Ik was bang dat als Sam zich niet aan het schema hield dat het dan niet goed kwam. Met de inhaalslag at Sam echt bergen en nu wordt het minder, daarnaast vult de sonde natuurlijk ook. Ze heeft ons gerustgesteld en gezegd dat we per dag moeten kijken wat hij op kan. Alles is fantastisch maar iets minder geeft ook niet vanwege de sondevoeding die hij extra krijgt.
Nu we in week drie zitten wordt dit gelukkig wel iets beter en krijg ik er meer vertrouwen in dat het de goede kant op gaat. Helemaal om dat de luiers minder zijn geworden geen 4 a 5 maar naar 1 a 2 op een dag. Sam geeft het aan wanneer de luier vol zit. Hij komt bij ons en knijpt in zijn luier en zegt aa.. ik hou van compacte drolletjes!!! Die zijn beter te doen dan de luiers die Sam eerder had.

Over vier weken moet Sam weer terug komen voor controle en gaan we kijken als de sondevoeding naar 1x per dag kunnen zetten.
Wij zijn echt super trots op ons kleine vechtertje!!!! Wat een verschil met een aantal weken geleden!

We hebben zoveel lieve berichtjes gekregen. Heel erg bedankt daarvoor 

LOVE xx

insta: hannekerikken

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je