{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziek, zwak & moeder

Met twee kleine kinderen heb je eigenlijk geen tijd om ziek te zijn, met twee kleine kinderen waarvan de jongste ziek is al helemaal niet!

Afbeelding blog 'Ziek, zwak & moeder ' Achtergrond blur afbeelding

Hoofdpijn, menstruatiepijntjes, slaaptekort, het is mij allemaal echt niet onbekend maar over het algemeen kan ik dit allemaal goed aan en staat het mijn dagelijkse bezigheden en gezin niet in de weg. (Althans dat van mijn gezin vul ik voor ze in, misschien denken ze er zelf wel heel anders over)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je