{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziek in de herfstvakantie..

Afbeelding blog 'Ziek in de herfstvakantie..' Achtergrond blur afbeelding

Weken keek ze er naar uit. De herfstvakantie. Eindelijk tijd om als gezin wat leuk dingen te gaan doen. Uitjes te plannen en misschien ook nog wel even wat extra tijd om uit te slapen. Het dagritme van Noé is toch best pittig voor een peuter. 2 keer per week naar de peuterspeelzaal, 2 dagen naar de gastouder en tussendoor ook nog balletles. Ja, wat extra rust kan ze dan toch wel even gebruiken zou je denken.

Maar helaas, we beginnen de vakantie al ziek..

Ja, je leest het goed. Wat wij dachten dat een top week zou worden blijkt achteraf een week in quarantaine te zijn. Noé begon met een snotneus. Niks aan de hand, want dat gebeurt nou eenmaal. Maar helaas begon ik ook al snel met snotteren en duurde het niet lang voor Bram en Manu ook begonnen. Inmiddels zijn we nu 3 dagen thuis en is Bram ook getest op Corona. We moeten de uitslag nog krijgen. Maar ik hoop met heel mijn hart dat het maar een verkoudheid is en dat we hopelijk nog voor het weekend snot vrij zijn zodat we nog iets leuks kunnen gaan doen. 

Weet je wat ik nou nog het meest vervelende vind? Dat we verder ons niet mega ziek voelen. Maar gewoon een beetje moe en snotterig. En doordat we allemaal zo op elkaars lip zitten word ik er ook nog eens bloed chagrijnig van. Want Noé is een kindje dat de hele tijd bezig moet zijn. Stilzitten is niet aan haar besteed. Maar dat betekend dus ook dat ik haar mag gaan entertainen. En to be honest heb ik daar dan weer niet de puf voor. 

Wat doe je dan..

De hele dag binnen zitten is en blijft een lastig iets. Maar we proberen zo af en toe even snel het bos in te lopen voor een frisse neus (rustig maar! Dit zit letterlijk naast onze voordeur en we ontwijken alles en iedereen). En daarnaast, veel knutselen, spelen en Disney+ kijken. 

Gelukkig ben ik niet alleen met twee snotterige kindjes! Heb jij nog leuke tips om te doen tijdens deze quarantaine herfstvakantie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je