{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zie ginds komt de stoomboot...!

… en er komt niet alleen stoom uit de stoomboot. De laatste dagen kwam er ook behoorlijk wat stoom uit mijn oren.

Afbeelding blog 'Zie ginds komt de stoomboot...!' Achtergrond blur afbeelding

Niet van woede of wat dan ook, maar van het harde werken om mijn bestellingen op tijd klaar te hebben.Zoals sommige van jullie misschien wel weten haak ik heel graag. Mijn kinderen worden 'doodgegooid' met gehaakte knuffels en beestjes. Ze vinden het leuk hoor, maar inmiddels puilt hun bed uit van de gehaakte vriendjes. Af en toe zien ze wel iets leuks in één van mijn vele haakboeken en dat maak ik dan met veel plezier voor ze. Onlangs heb ik al mijn creaties op social media gezet (kijk eens op Facebook onder de naam Boef en Popje) omdat ik geregeld de vraag kreeg wat ik zoal m(h)aakte. Vanaf dat moment is het balletje (beter gezegd, bolletje) gaan rollen. Geregeld krijg ik leuke opdrachten binnen om te maken. Superleuk!

Een paar weken geleden poste ik op social media een foto van een gehaakt sintje en pietje die ik ooit voor mijn eigen kinderen had gemaakt. Deze werd massaal leuk gevonden en ik kreeg redelijk wat bestellingen binnen. Ik heb me echt een slag in de rondte gehaakt om alle bestellingen op tijd af te hebben. Het heeft me heel wat uurtjes gekost en op het laatst kon ik geen haaknaald meer zien. Maar het is me gelukt en ik ben onwijs tevreden met het resultaat. En de klanten ook! Ik vind het een hele eer dat er op dit moment in vele huizen de door mij gehaakte pietjes en sintjes staan te pronken. Dat maakt me trots.

Voor nu las ik even een haakpauze in. Hoewel, mijn kids besloten vandaag allebei dat ze er nog een pietenvriendje bij wilden hebben....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je