{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zelfstandig ondernemer en zwanger

Misselijkheid ben ik al vergeten! Die gelukkige klanten, daar doe ik het voor! Het leven van een zelfstandig ondernemer maar ook zwanger.

Afbeelding blog 'Zelfstandig ondernemer en zwanger'
Kotsmisselijk lig ik op de bank. Al ongeveer 2 weken. We zijn zwanger van onze derde! Hartstikke blij natuurlijk, maar dit is wel een vervelende bijkomstigheid. Het hoort er allemaal bij, zeggen ze dan. Dat kan best zo zijn, maar ik ben zelfstandig ondernemer en ik heb niemand die de boel over kan nemen. Lamlendig hang ik op de bank met een emmer binnen handbereik. Gelukkig zijn de andere kinderen een dagje en nachtje bij oma. Ik heb inmiddels alle series die je kunt bedenken een keer of 4 gezien en van Back 2 the Future ben ik ook spuugzat. Zelfstandig ondernemer en zwanger Ik run een webwinkel met geboortekaartjes, Boefjespost, en er kan natuurlijk altijd een bestelling binnenkomen. Ik start mijn werkcomputer op en open de mail van de webwinkel. En ja hoor, een bestelling. Ik zou blij moeten zijn, maar ik denk ‘shit’. Professioneel als ik ben haal ik een paar keer diep adem en stuur een mailtje terug naar de gelukkige ouders in spe. Vurig hoop ik dat ze niet al te snel terug reageren. Maar ouders in spe reageren altijd heel snel, dus nu ook. Dezelfde dag nog. Ik pep mezelf weer op, kots nog een keer in de wc en ga aan de slag met hun geboortekaartje. Het geslacht is nog niet bekend en dus moet ik twee kaartjes in orde maken. En eerlijk is eerlijk, als ik zo bezig ben wordt ik er toch blij van! Ik vergeet even dat ik me zo beroerd voel en ik ben bezig met wat ik het liefste doe; ontwerpen. Ik krijg wederom dezelfde dag een super blije mail terug van de aanstaande ouders dat ze het geboortekaartje zo mooi vinden!Het voorwerk is nu gedaan en het is wachten tot de klant bevalt. Een paar weken laten krijg ik een mailtje dat ze is bevallen van een prachtige dochter! Ik ben inmiddels weer helemaal fit, de misselijkheid is als sneeuw voor de zon verdwenen en snel zorg ik dat de juiste gegevens op het geboortekaartje terechtkomen en stuur het door naar de drukker. Een dag later zijn ze al klaar en omdat de betreffende ouders in dezelfde woonplaats wonen als ik breng ik de kaartjes zelf even langs. De ouders zijn ontzettend blij en daarom ik ook! Die misselijkheid ben ik al lang weer vergeten! Maar die gelukkige klanten, daar doe ik het voor! Groetjes van Janita Dijkstra (Ook een geboortekaartje nodig? Wij hebben nostalgische, hippe en vrolijke geboortekaartjes in de collectie! Kijk snel op www.boefjespost.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je