{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zelf Kleding Maken/Ontwerpen

Iets wat ik heel graag zou willen kunnen is voor mijn kleine meid zelf kleding maken. Mijn hoofd zit vol met ideeën en deze teken ik dan ook regelmatig uit.

Afbeelding blog 'Zelf Kleding Maken/Ontwerpen' Achtergrond blur afbeelding
Iets wat ik heel graag zou willen kunnen is voor mijn kleine meid zelf kleding maken. Mijn hoofd zit vol met ideeën en deze teken ik dan ook regelmatig uit. Ik heb alleen helemaal geen idee hoe ik deze papier gezette ideeën uitgewerkt krijg. Ik heb geen naaimachine en weet helemaal niets van patronen. Nu heb ik op internet zitten zoeken naar informatie en eventueel een cursus, maar jeej wat kost dat veel geld! En dan heb ik alleen nog maar de cursus, niet de patronen en niet de stof, de garen en het belangrijkste de naaimachine. Maar ik ga gewoon door met mijn ideeën op papier te zetten, misschien dat het er ooit nog eens van komt. Als ik echt iets uitteken wat ik helemaal te gek vind kan ik gelukkig altijd bij mijn schoonzus terecht. Zij heeft namelijk een hele opleiding gevolgd voor kostuumontwerpen. Misschien kan ik bij haar wel in de leer gaan? Maken jullie wel eens zelf kleertjes of hebben jullie ook ideeën voor leuke kinderkleding? Ik denk niet zo zeer dat zelf kleertjes maken goedkoper is, bij de Zeeman, Wibra, Jola etc hebben ze ook leuke kleding voor weinig en het gaat toch maar een seizoen mee. Maar het is toch super als je kunt zeggen dat heb ik zelf ontworpen en gemaakt en dan vooral als mensen zeggen. Goh wat heeft jouw dochter leuke kleertjes aan...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je