Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Zelf Kleding Maken/Ontwerpen

Iets wat ik heel graag zou willen kunnen is voor mijn kleine meid zelf kleding maken. Mijn hoofd zit vol met ideeën en deze teken ik dan ook regelmatig uit.

Iets wat ik heel graag zou willen kunnen is voor mijn kleine meid zelf kleding maken. Mijn hoofd zit vol met ideeën en deze teken ik dan ook regelmatig uit. Ik heb alleen helemaal geen idee hoe ik deze papier gezette ideeën uitgewerkt krijg. Ik heb geen naaimachine en weet helemaal niets van patronen. Nu heb ik op internet zitten zoeken naar informatie en eventueel een cursus, maar jeej wat kost dat veel geld! En dan heb ik alleen nog maar de cursus, niet de patronen en niet de stof, de garen en het belangrijkste de naaimachine.

Maar ik ga gewoon door met mijn ideeën op papier te zetten, misschien dat het er ooit nog eens van komt. Als ik echt iets uitteken wat ik helemaal te gek vind kan ik gelukkig altijd bij mijn schoonzus terecht. Zij heeft namelijk een hele opleiding gevolgd voor kostuumontwerpen. Misschien kan ik bij haar wel in de leer gaan?

Maken jullie wel eens zelf kleertjes of hebben jullie ook ideeën voor leuke kinderkleding? Ik denk niet zo zeer dat zelf kleertjes maken goedkoper is, bij de Zeeman, Wibra, Jola etc hebben ze ook leuke kleding voor weinig en het gaat toch maar een seizoen mee. Maar het is toch super als je kunt zeggen dat heb ik zelf ontworpen en gemaakt en dan vooral als mensen zeggen. Goh wat heeft jouw dochter leuke kleertjes aan...

10 jaar geleden

Het is erg leuk om zelf de kleding te maken. heb zelf een jaar 1x per week les gehad. Maar je bent inderdaad niet goedkoper uit. maar het geeft wel veel voldoening.

11 jaar geleden

Ik kan nog geen knoop aannaaien,ha,ha..Wel heb ik al eens dingen besteld via www.funnyfrog.nl. Je kunt dan ook je eigen idee inbrengen voor een leuk jurkje etc.