{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zegeningen? Wij tellen er een hoop!

Ook wij hebben een heel hoop om dankbaar voor te zijn in 2015….

Afbeelding blog 'Zegeningen? Wij tellen er een hoop!'

Niet alleen het afgelopen jaar, maar eigenlijk elk jaar is bijzonder en heb je een hoop om over na te denken. Het klinkt erg cliché maar vooral rond de kerstperiode komt de vraag naar voren waar je dankbaar voor bent. Tijdens de kerst denken mensen eens in de zoveel tijd niet alleen aan zichzelf, maar ook aan een ander. En wees nou eens eerlijk tegen jezelf, al gaat er nog zoveel mis, zo slecht hebben wij het eigenlijk niet.

Want ja, we zoeken al 2 jaar naar een huis en het zit niet mee, ja lichamelijk zit ik niet lekker in elkaar en heb ik sinds de bevalling (ruim een half jaar geleden) erge hoofdpijn, ja mijn auto is een oudere auto en er mankeert een hoop aan en zo kunnen we nog wel even doorgaan alleen al over 2015. Maar zoals ik in het begin al aangaf, wij hebben ook een heel hoop om dankbaar voor te zijn.

Ik heb al eerder een blog geschreven over mijn oudste zus, zij heeft namelijk twee kinderen met een heftige spierziekte, maar wij zijn onwijs dankbaar dat de kinderen er nog zijn en dat zij genieten van het leven.

Mijn middelste zus heeft het ook niet altijd makkelijk, zowel financieel als in relationele sfeer, maar toch slaat zij zich er elke keer doorheen.

Mijn jongste zus loopt alweer 5 jaar bij het ziekenhuis om zwanger te raken van een 2de kindje en het zit niet mee, maar we zijn dankbaar dat ze al een prachtzoon heeft en dat ze ook onwijs kan genieten van al haar neefjes.

En wij? Zelf hebben wij ook een aantal dingen waar wij dankbaar voor zijn. 
Zo is onze zoon dit jaar geboren, heeft hij ons behoorlijk wat geluk gebracht, zijn we nog steeds gelukkig in onze relatie, rijdt mijn auto nog steeds ;), heeft ons zoontje een hoop familieleden die heel veel om hem geven, de hondjes zijn gezond gebleven, het werk van mijn vriend gaat erg goed en dit zijn nog maar een paar dingetjes. 

Ik weet dat ik mijn zoon al genoemd heb, maar ik ben dankbaar voor elke dag dat hij bij ons is. Hij maakte mijn wereld een stukje mooier en dat doet hij nog steeds met elke dag dat hij er is. Ik hoop dat wij nog jaren van elkaar als gezin mogen genieten, want dit gevoel is onbeschrijfelijk. Ik hoop dat jullie ook allemaal kunnen genieten van de zegeningen om jullie heen, want of het nou een lach van jullie kleintje is of juist de geboorte van een nieuw gezinslid. Het is allemaal prachtig en mama is ontzettend dankbaar dat wij kunnen genieten van onze jongen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je