{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeg, mamaplaats

Ik snap dat jullie sponsors nodig hebben voor mamaplaats en dat er dus veel reclame moet worden gemaakt om deze site draaiende te houden, maar nu zit ik met een probleem.

Afbeelding blog 'Zeg, mamaplaats'
Ik snap dat jullie sponsors nodig hebben voor mamaplaats en dat er dus veel reclame moet worden gemaakt om deze site draaiende te houden, maar nu zit ik met een probleem. Gisteren heb ik een blog geschreven over de puberteit. Ik heb dit blog aan mijn man laten lezen want ik vond dat ik dat mooi geschreven had. Hij deelde deze mening en heeft mijn blog gedeeld op zijn facebook. Eenmaal gedeeld zag je op facebook de link naar mijn blog en de foto die ik er bij had geupload. Vanochtend keek ik weer en promt stond er zo bij de link naar mijn blog een nadere foto. een foto van Angela Groothuizen, met een weightwachters reclame. Alles leuk en aardig he, maar moet dat??? Moet mijn foto verwijderd worden en er reclame in gezet worden? Waarom mijn blog delen is toch al reclame voor mamaplaats? Waarom mag mijn eigen foto niet gewoon in beeld blijven op Facebook? Ik zou hier graag een antwoord op willen hebben en het liefst zien dat het verandert wordt. Niet alles hoeft als reclameruimte worden gebruikt. En ik moet nog even door gaan want ik zit nog niet aan het minimum van 200 woorden. Alleen heb ik mijn zegje wel zo gedaan. Wil wel even melden dat ik het steeds leuker begin te vinden om te bloggen, hoewel er hier en daar nog wel verbeteringen aan gebracht mogen worden. Lees de andere blogs er maar over er staan zeer goede ideeën in. Mama`s  genoeg die willen bloggen, met goede verhalen en ideeën.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je