{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeg maar nee dan krijg je er 2

In juni bevallen van een 2eiige tweeling. Opeens zit je thuis met 2 kids.

Afbeelding blog 'Zeg maar nee dan krijg je er 2'

Na veel buikpijn kwam ik er achter dat ik zwanger was. Ik kon het eigenlijk niet geloven! Ik slikte gewoon de pil en miste echt nog geen dag! Het was ff wennen, maar al snel vonden we het allebei super leuk.

Na 3 weken een echo en dan krijg je opeens te horen dat het een tweeling is. Even slikken.Gedurende de hele zwangerschap (en zelfs nu) kregen we te horen: Zeg maar nee, dan krijg je er 2. En dan moesten ze enorm om zichzelf lachen. Vervelend na het zo'n 10 keer gehoord te hebben.

Na een rampzalige bevalling die eindigde in een keizersnee zijn mn twee wondertjes geboren. Echt ik ben dol op ze en hou zielsveel van ze. Maar zo leuk is het ook echt niet altijd hoor! Andere moeders doen altijd net of alles zo makkelijk is en dat ze nooit eens even wensen dat ze 5 min geen kinderen hadden. Nou eerlijk waar, na een dag vol gehuil en een man die zo chagrijnig thuis komt dat je alles alsnog zelf kan doen, dan denk ik er soms echt nog wel aan dat het heel lekker is om geen kinderen te hebben.

Dat durf ik tenminste eerlijk te zeggen. Maar dat betekent echt niet dat ik ze niet wil of anders had gewild nu ze er zijn:) Het zijn eigenlijk twee enorm makkelijke kinderen. Ze lachen bijna altijd, huilen weinig, slapen de nachen al door vanaf dat ze 4 weken waren. Overdag slapen ze ook vrij veel.

Nu ga ik vanaf volgende week weer heerlijk werken. Kijk er ook echt naar uit. Ben alleen wel benieuwd of ik ze niet heel erg ga missen. Ben tenslotte toch al 4 maanden thuis, waarvan 3 maanden met mn droppies.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je