{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeeman als papa

Het allerbelangrijkste vind ik doen wat je met veel plezier doet.

Afbeelding blog 'Zeeman als papa'

De moeder, de vriendin, de dochter, de huisvrouw, de collega en soms ook soort van papa. Allemaal in een! En ergens ben ik ook nog gewoon Tessa. Is het soms pittig? Ja soms maar dat is niet erg.

Om de week met zijn drieën als gezin samen andere week samen met Lynn. Mijn grote liefde is een varende papa en regelmatig krijg ik de vraag of ik dat niet zwaar vind om zoveel alleen te zijn met Lynn.

Het allerbelangrijkste vind ik doen wat je met veel plezier doet, en laat hij nou het allerliefste zich bevinden op het water. Waarom zou ik hem dat afnemen omdat wij nu een gezinnetje zijn?

Mijn opvoeding staat in het teken van elkaar stimuleren om te gaan doen wat we echt leuk vinden, en zoals mijn vader altijd zegt; er is er maar één belangrijk en dat ben jezelf. Sommige zullen nu denken wat egoïstische, en ja eerlijk ik vond dat ook altijd zo overkomen. Wat hij nou daadwerkelijk zegt is dat wanneer jezelf iets uitvoert met passie en een gelukkig mens bent kan je ook zorgen en houden van een ander.

Als moeder en vrouw ontploft mijn hart natuurlijk ook als ik hem en Lynn samen zie, zie ik dit iedere dag? Nee maar iedere woensdag wanneer hij thuis komt geniet ik er dubbel van en dat doe ik van de quality-time met Lynn die ik heb als ik samen ben met haar.

En je kunt zeggen wat je wil maar dat moederschap gaat me best goed af. Toch voelt het soms een beetje onwerkelijk. Dat ik al een kindje heb. Net 23 geworden, en al een prachtig gezinnetje hebben.  Hij maakt ons sterk als gezin, Lynn had geen betere papa kunnen hebben dan hem. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je