{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zat in het kwadraat!

Soms ben je het gewoon even zat, niks roze wolk, gewoon een zwarte donderwolk! Gelukkig drijft deze meestal snel weer over

Afbeelding blog 'Zat in het kwadraat!'

Soms ben ik het zat en dan niet een klein beetje zat maar gewoon echt even zat in het kwadraat! Dan is de tweeling dwars, maken continu ruzie met elkaar, gooien het eten op de grond, krijsen de hele buurt bij elkaar en willen vervolgens ook niet slapen. Soms lijkt het alsof je zulke dingen niet meer hardop mag zeggen, dat je beter kunt doen alsof alles top is. Maar wat is er fout aan het even eruit gooien van je frustraties , het maakt mij vast geen slechte moeder. En hoe eerlijk is het om te zeggen dat de zwangerschap en de tijden na de geboorte één grote roze wolk zijn! Die van mij was gelukkig vrijwel altijd roze, maar af en toe ook lila of paars. En het fijne is dat je vaak door het uitspreken ervan of in dit geval het opschrijven, je eigenlijk de echte frustraties al kwijt bent! En in mijn geval hebben deze inmiddels al plaats gemaakt voor kusjes en knuffels en ook dat alles weer in het kwadraat, ik ben een gelukkig mens!

www.dubbelgeluk.com

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je