{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zandfobie!

Afbeelding blog 'Zandfobie! ' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb een zandfobie. Mij zal je dan ook nooit op open schoenen zien lopen als ik denk dat ik over iets zanderigs heen moet, de gedachte alleen al dat er dan zand op mijn voeten komt.... vreselijk! Slippers zijn dus al helemaal uit den boze. Strand daar maak je me dus ook alles behalve gelukkig mee. Nee dan moet je een leuk, ontdekkend meisje hebben van 16 maanden oud. Die vindt zand natuurlijk fantastisch! 

Zoals ook vanmiddag. Als je bij ons de straat uit loopt sta je in het buiten gebied. Een zanderige weg langs het kanaal kan je kilometers aflopen. Tegenwoordig wil mijn dochter steeds vaker zelf lopen, maar omdat de weg niet overal even glad is valt ze nog wel eens op haar knietjes. En toen zag ze dat mooie zand, en hoe lekker dat kennelijk wel niet in haar handjes voelde. Ze was niet meer te stoppen. Vreselijk LOL. Ik liet haar natuurlijk wel haar gang even gaan, ze moet tenstlotte ontdekken maar bleeeeh dat zand! Ze was al snel lekker stoffig. 

Ik denk dat ik een hele makkelijke, voor (bijna) alles in zijnde moeder ben, maar nee een zandbak komt hier niet. Ik vrees dat ik niet genoeg van die zandfobie af kan komen om dat 'aan te kunnen' :D  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je