{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zal me voorstellen oudere mama

Afbeelding blog 'Zal me voorstellen oudere mama' Achtergrond blur afbeelding

Ben een oudere mama van 40. Mijn naam dank ik aan mijn verslaving. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder een broodje met nutella. Ben na een relatie van bijna 15 jaar. Toch in zeer korte tijd de ware tegen gekomen. Mijn vorige relatie heeft mij wel getekend voor het leven. Het leven met een narcist is niet makkelijk. Nu eindelijk toch mijn droom kunnen waarmaken een man in uniform gevonden. Al loopt hij er niet meer in. Mijn man is werkzaam in de luchtvaart. Vanwaar wij ook inmiddels 3 jaar in het buitenland wonen. Heb 2 jaar in het zuiden van Duitsland gewoond en sinds begin dit jaar verhuisd naar Oostenrijk. Onze oudste is in Nederland geboren en onze jongste in Duitsland. En bevallen in het buitenland is een ervaring. En ja dit jaar valt veel over te melden, het is niet ons makkelijkste jaar tot nu toe. Van weer een internationale verhuizing zelf doen, tot een (beginnende) burn out van mij. Het beruchte covid ellende. Tot een man die thuis is omdat er geen werk is. Hierdoor ruim een half jaar ook minder inkomen. Door burn out moeten stoppen met anticonceptie. Is tot afgelopen maand goed gegaan. Uiteindelijk een positive test met daarop volgend een miskraam. De wens voor een 3e is van mijn kant altijd sterk aanwezig geweest. Mijn man heeft heel erg een twijfel door meer oorzaken. Onder andere de huidige situatie. En alle ellende die ik mee gemaakt heb met bevallen. Hier later meer over. Maar nu toch de beslissing om de natuur zijn gang te laten gaan en kijken of het ons nogmaals gegunt is. 

Het leven in het buitenland 

Afbeelding blog 'Zal me voorstellen oudere mama'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je