{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zal ik je nog een kusje komen geven vanavond?

Hoe combineer ik mijn bijzondere werk met mijn gezin

Afbeelding blog 'Zal ik je nog een kusje komen geven vanavond?'

Als moeder van twee jongens, een van acht en een van drie, is het toch wel een uitdaging om een eigen onderneming te starten, en zeker in de uitvaartbranche.

Hoe doe ik dat?

Ik jongleer graag met tien ballen tegelijk, presteer goed onder druk en heb van ‘multitasken’ mijn tweede naam gemaakt. Met een heel flexibel thuisfront en lieve hulptroepen van buiten, zorg ik dat ik 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar ben voor families.

Een fijne thuisbasis, waardoor ik weet dat ik met een gerust hart op pad kan gaan om families bij te staan en te begeleiden bij een uitvaart.

Maar dan lukt het niet altijd om ’s morgens over de legoblokjes te kunnen struikelen richting de ontbijttafel, maar heb ik ’s middags alle tijd. Of heb ik een hele drukke week, maar ben ik die week erna ineens weer veel thuis.

Maar als ik rond bedtijd even naar huis bel, en de verstandige 8-jarige je dan succes wenst en vraagt of je dan nog wel vanavond een kusje komt geven en je onbezonnen-bijna-4-jarige zegt :”Doei Mama, Love you" , dan weet je dat het wel goed zit.

Dan haal je dat verloren momentje de volgende ochtend weer in.

Of midden in de nacht, als om 03.00 uur één van beide denkt dat z’n pyjama broek scheef zit, hij daardoor zeker nooit meer kan slapen, of lievelingsbeer stuk is en echt NU gemaakt moet worden.

Meer blogs lezen?
www.carolavriend.nl/nieuws 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je