{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zal ik het nu of na de kerst doen?

Na 12 jaar gelukkig te zijn geweest, wil ik toch eigenlijk de knoop doorhakken..

Afbeelding blog 'Zal ik het nu of na de kerst doen?'

Toen ik mijn huidige man ontmoette, was het liefde op het eerste gezicht. We hebben nooit twijfels gehad over onze relatie. We reisden de hele wereld over en 6 jaar geleden mochten we onze oudste zoon op de wereld zetten. Iedereen had het over ons: wij waren de perfecte familie. Iedereen wilde zoals ons zijn. 

Tot vorig jaar... Hij begon ineens afstandelijker te worden. Werd chagrijniger en bleef langer op het werk. Wij hadden thuis 3 kleine koters rondrennen dus ik denk dat hij daar even rust van wilde. Wat ik best kan begrijpen. Ik was/ben een thuismoeder en geniet er elke dag van. Maar door het rennen tussen afspraken door en dan nog het huis schoonmaken en de kids naar school brengen: daar word ik moe van. En uiteindelijk ook chagrijnig. 

Nu hebben wij al 15 maanden geen "geslachtegemeenschap" gehad. Dit is voor ons niet echt normaal. Maar beide hebben wij er geen zin in. We zijn te moe en voelen ons niet echt meer tot elkaar aangetrokken. Tenminste, dat is voor mij zo. Ik dacht: "ik zal er wel mee moeten leven. Liefdeloos verder gaan." Tot ik afgelopen september op het schoolplein stond...

Daar stond Mike. Mike was een alleenstaande vader. Jong, knap en volledig mijn type. Ik ben nooit vreemd gegaan, maar aantrekkelijk vond ik hem wel. Toen wij samen in het activiteiten-groepje werden geplaatst: sloeg de vonk over. Beide hadden we het door, maar negeerde het. Dat was het beste. 

Nu is het een maand later en merk ik dat mijn gevoelens heel hoog op lopen. Ik voel mij zo rot tegenover mijn man, ookal ben ik nooit vreemd gegaan. Ik hou niet meer van hem. Het gevoel wat ik bij hem had, heb ik nu bij Mike. 

Ik weet nu dat dit geen onschuldige 'crush' is en ik vind het dan wel zo eerlijk tegenover mijn man om het hem eerlijk te vertellen en het te eindigen. Maar nu komen de feestdagen eraan...

Ik wil niet deze decembermaand in met ruzie en geschreeuw. Dit is niet leuk voor ons, maar ook niet voor onze kinderen en de rest van de familie. Maar ik wil het hem ook zo snel mogelijk vertellen, want ik voel mij schuldig als ik het langer voor mij houdt. 

Wat moet ik doen? Voor of na de feestdagen vertellen..?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je