{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yvnnn's allereerste blog!

Mijn eerste blog. De vuurdoop! Ik weet nog niet zo goed hoe te beginnen. Maar ach…

Afbeelding blog 'Yvnnn's allereerste blog!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog.

De vuurdoop!
Ik weet nog niet zo goed hoe te beginnen. Maar ach…

Jullie zullen van mij lezen over mijn meiden, Geocachen (schat zoeken in de natuur) en mijn leven na mijn Gastric Bypass. Deze laatste heb ik 5 april 2016 ‘gekregen’.

Allereerst meer over mijzelf.

Ik woon in een mini klein dorpje. Ik vind het heerlijk! Lekker rustig, de meiden kunnen spelen waar ze willen. Ze kunnen op de fiets heen waar ze willen. Alhoewel ik soms denk dat het wel gemakkelijk zou zijn om eens wat winkels wat dichterbij te hebben. Met name verschillende supermarkten, dan alleen onze prijzige buurtsuper!

Maar goed, neemt niet weg dat we dan ook weer redelijk dicht bij de duitse grens wonen. Dus gaan we geregeld in Duitsland boodschappen doen, in combi met de auto vol tanken en een bezoekje langs de plaatselijke drogist waar ik vaak de verf voor mijn haren te kleuren in sla. Scheelt toch weer een heleboel euro’s!

Maar goed.. Waar was ik. Oja, in een mini dorp wat ik heerlijk vind. Ik ben 36, soon to be 37!

Ik lees graag chick lits en thrillers. Tips voor goede boeken hoor ik graag! Ik lees digitaal. Zo veel handiger dan op papier, alhoewel er best wat mensen zijn die het niet met me eens zijn.. Ieder z’n mening dacht ik zo.

Dit was mijn kleine intro.

Tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je