{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yongleren als mama (40) met 2 boys en man!

Wekelijks kijkje in t leven van deze mama van 40 jaar die alles perfect wilt laten lopen in een 32 urige werkweek met man en 2 kids! En Leo.

Afbeelding blog 'Yongleren als mama (40) met 2 boys en man!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog dus op een klein Ikea stoeltje terwijl boys op de bank en fauteuil een auto nabootsen. En ze op zoek zij naar de boef in de boekenkast. ..45 minuten later.. Inmiddels een spuugpartij verder van de oudste die ziek is, een begane grond en 1ste verdieping gestofzuigd en een bootcampende ruziënde man verder (die elk weekend uitslaapt want nu eenmaal gezelliger dan is) kan ik deze blog afmaken. Boys zitten nu Planes te kijken en ik ben me aan het bedenken hoe ik deze zondag ga invullen. Eerst maar eens een wasje doen en afhalen en kijken hoe manlief terug komt van zijn 1ste Bootcamp. Vanavond ga ik maar weer eens 8 kilometer rennen om voor de 2de keer deze week mijn therapie te hebben gehad. Kop in de wind, alles laten bezinken en weer door.., zo iets. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je