{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yolanthe Cabau deelt emotionele boodschap voor zoontje Xess Xava

Afbeelding blog 'Yolanthe Cabau deelt emotionele boodschap voor zoontje Xess Xava'

Yolanthe Cabau (34) heeft een zware tijd achter de rug en wenst dan ook alleen maar liefde en geluk voor haar engeltje Xess Xava. Zo deelt de actrice met haar volgers op Instagram. 

"Mijn wens voor jou ... Gelach om je lippen te kussen, Schoonheid voor je ogen om te zien, Zonsondergangen om je hart te verwarmen, Regenbogen om de wolken te volgen, Glimlachen wanneer verdriet binnendringt, Knuffels wanneer geesten zakken, Comfort op moeilijke dagen, Geloof zodat dat je kunt geloven, vertrouwen voor als je twijfelt, geduld om de waarheid te accepteren, kleuren die je opvrolijken, moed om jezelf te kennen en liefde om je leven te voltooien"

Haar volgers zijn geraakt door haar lieve woorden. Jan Versteegh laat aan de hand van een hartjes emoji weten te denken aan de trotste moeder. "Wat een mooi stel", reageert een ander onder de foto. "Een prachtig kind met een prachtige en sterke moeder. De liefde straalt er vanaf. Geniet er lekker van. Jij bent echt geweldig." "Je bent zelf een ontzettend mooi mens. En dat zie je aan je prachtige mannetje", valt er te lezen onder de post. "Dank je wel voor deze mooie woorden" - reageren haar volgers. 

Scheiding

Yolanthe vertelde adgelopen maart dat zij en Wesley een punt achter hun relatie zetten. Het stel heeft samen zoontje Xess Xava. Beide ouders proberen hem zo veel mogelijk buiten de scheiding te houden. "Ik vind het ook belangrijk dat ik hem een boekje kan voorlezen voor het slapengaan en in de ochtend met hem kan ontbijten. Soms lukt dat niet als ik lange dagen maak. Maar ik zorg dat hem niks tekort komt. Zeker niet mijn liefde en aandacht", zei ze eerder over haar zoontje. 

Bron: RTL Boulevard

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je