{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes het is herfst!

Uit het leven van een mama met 10% zicht en een oogprothese

Afbeelding blog 'Yes het is herfst! ' Achtergrond blur afbeelding

๐—ฌ๐—ฒ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜€๐˜!

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป. ๐—œ๐—ธ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ๐˜, ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ท๐—ป๐˜. ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜ , ๐—˜๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜€๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ผ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ (๐—ป๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—ท๐—ฒ๐˜€!)

Zelf probeer ik heel erg om mijn zoontjes liefde voor de natuur mee te geven. Het lijkt mij nl zo mooi als we als mensheid weer dichter bij de natuur komen te staan. We zijn er toch een onderdeel van.... Dus ik voel het bijna als een soort missie om mijn kinderen dat mee te geven. Klinkt misschien een beetje gek...

Maargoed, ik wijs ze dus bijvoorbeeld nu in de herfst regelmatig op de mooie bomen en blaadjes op de grond. Ook op blaadjes in het water en weerspiegelingen van de bomen, planten enz.

Wat wij dan ook leuk vinden om te doen zo in de herfst is:

ร— vooral lekker vaak naar buiten gaan en door de bladeren lopen en rennen. (dat maakt ook een leuk geluid!)

ร— mooie bladeren zoeken en deze onder een vel papier overtekenen 

ร— of een parcours maken met blaadjes op de grond waar we dan overheen gaan springen. (Moeten ze alleen niet wegwaaien hihi)

Wat doen jullie in de herfst? Als je nog leuke tips hebt let me know! :)  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je