{{ message.message }}
{{ button.text }}

YES! DE VERBOUWING IS BEGONNEN

Krijgen we geen last van corona?

Afbeelding blog 'YES! DE VERBOUWING IS BEGONNEN' Achtergrond blur afbeelding

We hebben eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! De verbouwing is begonnen en we wonen nog steeds in een vakantiepark. Als je meer wilt weten over het vakantiepark waar we nu wonen, dan raad ik je aan ook mijn vorige blogpost te lezen.

Veel gebeurd sinds de sleutelontvangst

1 oktober kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en er is sindsdien zo ontzettend veel gebeurd. Het plafond is verlaagd, het leidingwerk van de badkamer is bijna gereed, de badkamer is uitgebreid, een stuk van de inloopkast in onze slaapkamer is klaar, het plafond is gestuct en de schilders zijn sinds maandag begonnen. Ook het grondwerk is vandaag gedaan. Er is in 2 weken tijd ontzettend veel gedaan.

Begonnen met de styling en inrichting

Nu de datum van onze verhuizing steeds dichterbij komt, ben ik ook meer begonnen met de inrichting. Dat stond een lange tijd stil omdat we eerst nog naar dit vakantiepark moesten verhuizen en al onze inhoud van de woning in containers moesten opslaan. Dat vond ik zonde voor nieuwe spullen. 

Inmiddels heb ik voor de slaapkamers van de kids, voor de woonkamer, het kantoor en onze eigen slaapkamer super toffe behang besteld! In de slaapkamer en kantoor krijgen we een velours behang, in de woonkamer goud, Chloë krijgt in haar kamertje een gouden muur en Mila een lichtblauwe metallic kleur.

Omdat Chloë en Mila nu 7 en 5 zijn, en Chloë in november alweer 8 wordt, wil ik hun kamertjes toekomstbestendig maken. Ik heb daarom gekozen voor behang dat langere tijd leuk blijft. De kamers ga ik aankleden met accessoires die we al hebben en accessoires die we nog moeten kopen. Binnenkort zal ik de ontwerpjes en wat leuke shoplinks met jullie delen! :)

Invloed van corona

Dit was niet ons makkelijkste jaar, qua financiën, huizen en verhuisstress. Ook corona had daar zeker invloed op, want het vinden van vervangende woonruimte voor een onzekere periode was niet gemakkelijk.  De verbouwing gaat erg voorspoedig, maar nu het coronavirus weer oplaait ben ik wel bang dat we straks ergens vertraging op gaan lopen. 

Blijf je me volgen om te weten hoe het afloopt? 

Dat zou ik erg leuk vinden!

www.instagram.com/lisetverschoore

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je