{{ message.message }}
{{ button.text }}

work work work maar toch? wat krijg ik er voor terug?

ik ben een werkende mama. Papa werkt alleen tussen de middag. Dus die is meestal wel thuis voor onze zoon. Goed geregeld. Alleen nu...

Afbeelding blog 'work work work maar toch? wat krijg ik er voor terug?' Achtergrond blur afbeelding

nu rommelt het wat op mijn werk. Een samenwerking met een andere organisatie. En ik werk via een bureau daar. Vorig jaar door de leidinggevende beloofd dat ze een vacature voor mij zou schrijven. Maar dan nog eerst even een verlenging. Er was voldoende werk dus er werd nog iemand bij ingehuurd. Een jonge jongen. Geen probleem. In oktober eerst weer verlenging. En nu . . . Nu hebben ze voor die jongen een vacature geschreven! Hij krijgt een traineeship. En deze mama. . . weer een verlenging. En door de wijzigingen in alle regels mag dat allemaal. En het is niet zo dat ik het die jongen niet gun. Echt wel. Maar goed mag ik ook even aan mezelf denken? En aan ons gezin? Het motiveert niet echt allemaal. Wat vinden jullie er van?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je