{{ message.message }}
{{ button.text }}

Work, work, work.

Mijn vakantie is voorbij en ik ben inmiddels alweer 2 dagen aan het werk. Werken vind ik fijn maar ik voel de stress alweer terug komen..

Afbeelding blog 'Work, work, work.   ' Achtergrond blur afbeelding

Vakantieeee!!! Super chill!!! Drie weken vakantie had ik. VERPLICHTEN vakantie, haha! 

Ik werk in de Deli France, zoals ik al eerder is heb laten vallen. Ik werk niet onder een baas, die weer onder een hogere baas werkt en die weer voor een hoge, hoge eigenaar van alles en iedereen werkt. Neeee! Ik werk samen MET mijn baas en zijn vrouw (die trouwens nu 30 weken zwanger is, waaaah!!). Dan heb ik een collega op zaterdag van dezelfde leeftijd en een leerling.

Mijn baas en zijn vrouw gingen samen op vakantie naar Amerika met hun zoontje. De zaak ging dus dicht en ik was verplicht vrij. Ik vond het super fijn want uit mezelf zou ik nooit vakantie aanvragen. Ik heb dat niet zo nodig denk ik dan. Ik werk 3 dagen in de week, gemiddeld 15-18 uur, dus nog lang geen full time, dat wil ik ook niet hoor!

Op werk is het fijn, even is wat anders dan de dagelijkse huishoud sleur en kinderen die elkaar duwen en janken..

Ik vind het leuk om super vriendelijk te zijn tegen gasten, het geeft me een goed gevoel. Als ze dan komen afrekenen en je overladen met complimenten is dat zelf fijner dan een fooi (allebei nog beter, haha!).

Op werk hangt altijd ook zo'n fijne sfeer. We weten allemaal wat we moeten doen op een dag, het gebeurt optijd en het gebeurt goed. Ik word behandeld als iemand die gelijk is aan mensen die eigenlijk boven mij staan. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt maar het voelt super goed. Bijna niet te beschrijven goed eigenlijk. 

Zo nu ik mijn werk de hoogte in heb geprezen is het dan ook weer zo dat als ik werk, het thuis zo goed als stil ligt.. Dat brengt mij stess.. 

Mijn vriend werkt wel full time, hij staat op het punt promotie en zijn eigen zaak te krijgen (Bij de McDonalds). Hij maakt zijn eigen roosters en kan zo zijn werk om het mijne heen plannen. Zo hebben wij geen kdv nodig en minimale oma oppas nodig (die hebben namelijk ook beide een druk leven). Maaaaarr.. Nadeel.. 

Ik werk overdag, als ik thuis kom s'avonds rond 18:00e gaat mijn vriend de deur uit en is dan tussen 3:00-4:00 s'nachts weer thuis.. 

De volgende ochtend laat ik hem uitslapen tot uiterlijk half 11, want een uur later moet ik dan weer werken.. Zo gaat het dan drie dagen lang, in de week. Als we geluk hebben soms 1 of 2 dagen! Maar mensen kinderen, wat is het zwaar..

Het huis is altijd een puinzooi, ik word boos en gestressed omdat ik onrustig word van rommel. Ik voel me niet genoeg geholpen in huis en ik kan pas echt gaan zitten (ookal heb ik net een hele dag gewerkt) als het netjes en schoon is. Je kent het wel.. MamaDrama.

Leven is druk, lieve mama's. Kids zijn leuk, werken is fijn en alles wat er nog bij komt kijken in een leven, OMG. Soms verlies ik mezelf een beetje. 

Mijn hele dag is de seconde dat ik ontwaakt al voor me uitgepland met dingen die ik moet doen. Daarom vind ik bloggen nu zo fijn! Tijdens mijn vakantie is het geexplodeerd! Als ik blog hoef ik even nergens aan te denken behalve aan het verhaal wat ik dan schrijf. Dat is best rustgevend in mijn hoofd.

Dat gezegt te hebben sluit ik deze rommel van een gedachtegangs blog af :) 

Have a nice evening!!

Trouwens!! Als iemand nog een super orgineel kraamcadeau weer voor mijn baas zijn vrouw?! Tell mee!! Het word een jongetje :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je