Snap
  • Mama
  • ouderschap
  • vroeggeboorte
  • lotgenoten

WONDERKINDJES!! | TE VROEG OP DEZE WERELD!!

Kom in contact met lotgenoten!

Wekenlang heb ik nagedacht en gebrainstormd hoe ik de onbekende prematuren wereld meer in de schijnwerpers kan zetten! Inmiddels is er best wat tijd verstreken, maar er staan ontzettend veel mooie ideeën op de planning! Vandaag is de dag dat ik weer een nieuwe stap zet. Een stap die ervoor zorgt dat lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen. Wat voelt het ongelofelijk fijn om dit met jullie te delen! 

Op facebook heb ik een besloten groep aangemaakt: Wonderkindjes | Te vroeg op deze wereld!

Deze groep is speciaal opgericht om in contact te komen met lotgenoten die de prematurenwereld ook kennen. In deze groep kun je vragen stellen, je verhaal delen en meepraten over het ouderschap van een te vroeg geboren wondertje! Wij, ouders van een te vroeg geboren wondertje, begrijpen elkaar namelijk als geen ander en dat maakt de groep Wonderkindjes zo bijzonder! 

Ben jij ouder van een te vroeg geboren wondertje en wil je graag in contact komen met lotgenoten? Kijk dan op de Facebook-groep Wonderkindjes | Te vroeg op deze wereld! Natuurlijk mag je mij ook een prive-berichtje sturen of hieronder reageren als je graag lid wil worden van deze groep. Ik zou het ook super tof vinden als je dit bericht deelt in je stories! Hopelijk kunnen we op deze manier zoveel mogelijk ouders van Wonderkindjes die te vroeg zijn geboren bereiken! 



* Wonderkindjes is een besloten groep om lotgenoten met elkaar in verbinding te brengen. Doordat het een besloten groep is, kan het zijn dat je de groep niet kunt vinden. Zie je de groep niet en wil je graag lid worden? Stuur mij even een berichtje of reageer onder deze foto dan nodig ik je uit!

Liefs Lindsey 


@lindseybrands_