{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wonderful Wellness Mummy

Eventjes een paar welverdiende uurtjes voor jezelf... Hoe spendeer jij ze?

Afbeelding blog 'Wonderful Wellness Mummy'

Hier ben ik dan. Een paar uurtjes voor mezelf. Een hele, hele goede vriend heeft mij een stapeltje speciale papiertjes gegeven, allemaal klein opgevouwen zodat het makkelijk, snel, en ongezien in mijn handpalm geschoten kon worden, een beetje zoals professionele drugs handelaren dat ongetwijfeld doen, en, met een vlugge knipoog voegde hij toe, "Spend this on you. Not your son. You, Suze. You need some pampering. Go on, take it."

En zo bracht ik Baby vanmorgen in zijn schattigste outfit naar Opa. Gilde en huilde hij terwijl ik hem hangend aan mijn slordige paardenstaart aan mijn vader overhandigde, maar ik was rustig in de wetenschap dat wanneer ik eenmaal naakt op een tafel zou liggen dertig kilometer verderop, Baby allang vrolijk zou dansen en serieuze mannengesprekken zou hebben met zijn stoere Opa.

Zachte handen gleden soepeltjes over mijn huid. Hoofdpijn hamerde aan de binnenkant van mijn schedel, en mijn onderarm, nek en schouders spatten bijna uit elkaar van de intense, brandende spierpijn.

Goed. Misschien moet ik vaker naar een Day Spa gaan om zacht-handige masseuses hun expertise op mij te laten botvieren.

Volledige lichaamsmassage. Lunch in een ligstoel. Thee op het terras. Full-body scrub. Douche. Hot stone massage. Cappuccino en mijn favoriete boek. Zonnetje. Vogels. Zwembad. En, niet voorkomend op mijn top-tweehonderd-genieten-lijst, eindeloos veel naakte mannen met rondspringende naakte,gerimpelde piemels.

Zegt de een tegen de ander, "Hoe noem je de vrouw van een bosjesman?"

"Ik weet het niet, Henk. Vertel op, vertel op!"

"Een takkenwijf! Whahahaha!"

Het niveau zakt. The me-moment has slowly come to an end. But brilliant, it was...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je