Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Wintersport vakantie: Lijstjes maken!

Over een paar dagen is het zo ver! Wintersport! De lijstjes worden steeds langer.. Ziet onze auto er straks zo uit? Vergeet ik niets?

Ach, het meeste is te koop! Zo ben ik dan ook wel weer. Maar aangezien het geld ons niet op de rug groeit, ben ik bezig met lijstjes, lijstjes en nog eens lijstje. Er moeten nog dingen gekocht worden, het huishouden moet nog gedaan worden en verder ben ik deze week ontzettend druk op het werk, dus chaos in mijn hoofd. Gelukkig werkt afstrepen dan!

Mijn eerste lijstje kan ik vandaag afstrepen, als het goed is. Mijn boodschappenlijstje voor deze week en de boodschappen die mee gaan voor de kleine man op wintersport. 

Lijstje voor wat hij eet. Ik wil hem niet een week lang volstoppen met alleen maar witte broodjes, zoetigheden etc. Dus gaan de crackers, speltwafels en appelstroop gewoon mee. Rozijntjes voor tussendoor, gewoon wat gezondere alternatieven dan apfelstrudel. 

Dan hebben we nog het drogistenlijstje, wat gemaakt is en steeds langer wordt. Luiers, paracetamol, zetpillen, zonnebrandcreme, shampoo en wat is er allemaal nog meer op in huis. En nog belangrijker, wat moet er sowieso mee op wintersport?

Dan het lijstje voor wat mee moet voor de kleine man neemt ook steeds langere vormen aan. Natuurlijk kleding, snowboots, sloffen, beddengoed etc. Pakken, pakken, pakken! Welk speelgoed is niet te groot en speelt hij momenteel graag mee? Laten we ook de voorleesboekjes niet vergeten, want daar is hij zo gek op. 
Oké, woensdag was ik voor het laatst, dus donderdag en vrijdag mag hij alleen nog kleren aan die niet mee gaan op wintersport. 

Nog een lijstje voor de markt vrijdag bij ons in het dorp. Even wat fruit halen om mee te nemen en vers brood, wat we de volgende dag daar in de vriezer doen. 

Dan nog een huishoudlijstje. Wat wil ik vrijdag sowieso nog schoongemaakt hebben. Stofzuigen, dweilen, badkamer. Beddengoed? of pas na de vakantie.. Zucht, soms maak ik mezelf echt gek..

En dan last, but nog least.. Het overig lijstje. Filmpjes op de iPad zetten, autostoeltjes omwisselen in onze auto, gehaktballetjes braden, fototoestel en camera opladen en daar komt vast nog veel meer bij.. 

En wat voor ons mee moet? Pff, dat zie ik vrijdag wel... Dat wordt last minute inpakken ;-). 

8 jaar geleden

haha lijstjes, daar kan ik ook wat van! Teovallig was ik ook met een blog bezig over mijn lijstjes. Die plaats ik later deze week nog wel ;) De belangrijkste dingen voor de wintersport staan wel op je lijstje, dus het gaat vast goed komen allmeaal! Alvast heel veel plezier!