{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnares van de Plus winactie!

Ja hoor, daar was de prijs dan! Ongelofelijk, €75,-!

Afbeelding blog 'Winnares van de Plus winactie!'

Afgelopen zaterdag viel de cadeaubon bij ons op de mat. Ik was gewoon één van de twee winnaars van de win actie bij de Plus. Super leuk! Ik maak voor sinterklaas avond altijd de hartige banketletter. Een rol gehakt wat ik lekker kruid en vervolgens in bladerdeeg bak. Helaas had ik het gehakt al besteld, maar de overige hapjes en het bladerdeeg moest ik nog ophalen. Dit zouden we dan mooi bij de Plus doen.

Helaas zit er geen Plus bij ons in de buurt en daarom zijn we naar de hoofdstad gereden om de inkopen voor Sinterklaas te doen. We zagen online al dat er veel dingen van onze smaak in de aanbieding waren. Helemaal top dachten we. Helaas was de bladerdeeg wat ze bij deze Plus verkochten niet voorradig.

Veel dingen van onze smaak en ook nog in de aanbieding!

Gelukkig hebben we de rest van de boodschappen bijna wel allemaal kunnen vinden. En hebben we zelfs nog een aantal kerstcadeautjes kunnen vinden, deze konden we niet in andere winkels vinden. Inmiddels moeten we alleen nog even stokbrood halen morgen en dan kan ons heerlijk avondje beginnen.

Zou Sinterklaas ook cadeautjes hebben voor onze kleine kabouter? Met zoveel lekkers zal hij ons huisje vast niet over slaan..

Groetjes
Mama van Floor

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je