{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Koeka pakket

Na het doorgeven van mijn adres kreeg ik de volgende dag (!) al mijn gewonnen prijs. En wat voor een prijs! In het pakket zit;

Afbeelding blog 'Winnaar Koeka pakket' Achtergrond blur afbeelding
Na het doorgeven van mijn adres kreeg ik de volgende dag (!) al mijn gewonnen prijs. En wat voor een prijs! In het pakket zit; wiegendeken, wiegenlaken, mandenset, spuugdoekje en een aankleedkussenhoes. Wat een superleuk pakket, Love Koeka! Nogmaals bedankt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je