{{ message.message }}
{{ button.text }}

WIN: Met je hele gezin naar The Lion King ❤️

Afbeelding blog 'WIN: Met je hele gezin naar The Lion King ❤️'

The Lion King

Klassieker!!! Deze moet je echt zien! In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

Wat kun je winnen?

We geven 2x een familieticket weg voor The Lion King! Dat betekent dat je met 2 volwassenen en 2 kinderen gratis naar deze prachtige film mag. 

Hoe kun je winnen? 

Op de site van Kinepolis kun je meedoen aan de speciale Mamaplaats winactie! Ga hier naar de winactie ›

Let op: zorg dat je een account aanmaakt om deel te kunnen nemen aan de winactie. 

Succes!!

Afbeelding blog 'WIN: Met je hele gezin naar The Lion King ❤️'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je