{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win een gestylde zwangerschapsreportage!

Win een gestylde zwangerschapsreportage! Lees hier hoe..!

Afbeelding blog 'Win een gestylde zwangerschapsreportage!'
LIKE, SHARE & WIN Begin deze maand ging ik naar Amerika voor o.a een zwangerschapsfotografie workshop. Ik maakte prachtige zomerse foto's, want in Texas was het nog 25 graden. Toch hoef je geen warm weer te hebben om prachtige foto's te maken en elke seizoen heeft zijn charme. Om dat te bewijzen geef ik een fotoshoot weg inclusief de foto's op hoge resolutie op CD. En dat niet alleen, je wordt volledige gestyled door Corrine van Kinderjuweeltjes! Kinderjuweeltjes heeft een aantal weken geleden zijn deuren geopend in het centrum van Goes (Ganzepoortstraat 20-22). Behalve allerlei gave kids lifestyle producten vind je hier ook een uitgebreide collectie van hippe positiemode! Inclusief tassen en sieraden. Jij wordt voor de fotoshoot volledig gestyled in mooie zwangerschapskleding! Wat moet je doen: 1. Like www.facebook.com/kinderjuweeltjes 2. Like www.facebook.com/fermontfotografie 3. Deel deze foto op je prikbord van Facebook (vergeet niet om hem op openbaar te zetten anders kunnen wij het niet controleren) 4. Stuur je een foto van jezelf naar marry@fermontfotografie.nl en zet erbij wanneer je bent uitgerekend.

De actie loopt tot en met zondag 9 december 16u. Op maandag 10 december zal de winnaar bekend gemaakt worden. De fotoshoot vindt plaats in Middelburg (Zeeland) op zondag 16 december.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je