{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win acties via Facebook hot or not?

Afbeelding blog 'Win acties via Facebook hot or not?'

Als ik naar mijn Facebook home pagina kijk dan zie ik daar dagelijks tientallen win acties voorbij komen, gedeeld door mijn online vrienden en met de dag lijken er wel meer bij te komen. 

Van fietsen tot kapschuren, complete tuin metamorfoses je kan het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.

Mijn hele tijdlijn lijkt er wel vol mee te staan en een ieder doet er vrolijk aan mee en deelt weer door. Soms wordt het zo lastig om nog de persoonlijke krabbels van iemand in je vrienden lijst eruit te pikken.

Nu is het gelukkig social media dus zo erg is het ook weer niet als je die mist, als iemand je persoonlijk nodig heeft, zetten ze het wel op je eigen time-line of leve de prive berichtjes die je naar elkaar kan zenden.

Echter terug naar het win gebeuren ..

Zelf ben ik een door deler, echter wel van acties waar ik wat mee kan en als er al honderden voor me door gedeeld hebben dan haak ik meestal af, hoe klein is de kans dan dat je eruit geloot wordt? Volgens mij nihil met 3000 likers boven je..

Heb ik al eens wat gewonnen...? lang terug een bon voor Positiekleding terwijl ik geenszins zwanger was ;-)- ze hadden er gelukkig ook babykleding zodat ik een leuk setje heb uitgekozen voor pasgeborene. 

Denk denk, buitenspeelgoed ook nog ergens gewonnen, al was dat bij nader inzien toch niet zo bijzonder. 

Volgens mij was het dat, er valt me meer niet te binnen, van al die tig acties wat ik al gedeeld heb is het dit dus... Tja wat moet ik daar nu mee.. toch maar eens gaan overdenken of het wel nut heeft al die door deel acties? of je moet er wellicht tientallen per dag gaan delen, wellicht dat je dan een grotere kans hebt... ?

Hoe denken jullie erover? Doe je er ook vrolijk aan mee of heb je er een hekel aan? en voor de liefhebbers ervan, heb je ook al eens echt iets gewonnen? iets groots of iets kleins? Deel je alle acties door die je tegenkomt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je