Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Wimperextensions: zou jij het doen?

Sinds vorige week heb ik wimperextensions. Super mooi en lekker makkelijk.

Een vriendin van mij wil haar schoonheidssalon weer nieuw leven in blazen. Of ik haar wilde helpen. Tuurlijk wilde ik dat. Zij zou die extensions bij mij zetten en dan een foto maken. Die foto zou ze gebruiken op Facebook. Geen probleem. Ik had dit weekend weer mijn danswedstrijden en dan kan je wel mooie wimpers gebruiken.

Twee uur heb ik op haar bankje gelegen....... met mijn ogen dicht. Terwijl wij aan het kletsen waren maakte zij de neppers aan mijn echte vast. Hoewel ik er een klein beetje tegenop zag bleek het reuze mee te vallen. De tijd ging heel snel en het deed geen moment pijn. Tamara vertelde mij dat sommige gewoon in slaap vallen. dat kan ik me voorstellen. Tijdens die twee uur mag je absoluut niet je ogen openen. Dus twee uur lang zie je niks.

Het resultaat mag er zijn. Mooie lange wimpers. 's Ochtends gelijk een open blik. mijn man moet er erg aan wennen. Hij vindt het een beetje nep. Ik vind ze geweldig, maar weet niet of ik het altijd wil hebben. Je moet het namelijk goed onderhouden en regelmatig terug komen om ze "bij te vullen". Voor een bruiloft of een groot feest zou ik het zeker weer doen, maar niet voor altijd. En tot die tijd geniet ik van mijn wimpers en mijn wakkere blik wanneer ik uit bed kom. Zelfs wanneer ik een slechte nacht heb gehad, haha. En het scheelt tijd in de ochtend! Ik hoef geen mascara meer te dragen. Heerlijk. 

Hoe vind jij het? Zou jij het doen?

8 jaar geleden

Het is eerlijk gezegd nog nooit in mij opgekomen. Ik vind het al prima wat ik met mascara bereik, ook al is de ene mascara de andere weer niet en is het af en toe een hele zoektocht naar een goede mascara! Ik heb mij wel eens verdiept in permanente make-up maar dat durf ik niet aan. Straks gebeurt er iets of krijg ik uitslag of wat dan ook and then what? En zo veel tijdwinst zal het niet opleveren. Ik maak mijzelf al 32 jaar op en het is een kwestie van een paar minuten elke ochtend dus ach....worse things could happen ;-)

8 jaar geleden

mooi! Ik heb ooit eens mijn wimpers late verven, dat vond ik al een heel verschil (ook omdat ik geïrriteerde ogen krijg van de meeste mascara wat betekent dat ik bijna nooit iets opsmeer)

8 jaar geleden

Ja, alleen valt het weinig mensen op. haha. En inderdaad ik vind het teveel geld.

8 jaar geleden

een kleuter zag het en mijn eigen peuter ook. Die begon er gelijk aan te trekken. Verder weinig reacties. Ze zien wel dat er iets is maar niet wat haha