{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wimperextensions: zou jij het doen?

Sinds vorige week heb ik wimperextensions. Super mooi en lekker makkelijk.

Afbeelding blog 'Wimperextensions: zou jij het doen?' Achtergrond blur afbeelding

Een vriendin van mij wil haar schoonheidssalon weer nieuw leven in blazen. Of ik haar wilde helpen. Tuurlijk wilde ik dat. Zij zou die extensions bij mij zetten en dan een foto maken. Die foto zou ze gebruiken op Facebook. Geen probleem. Ik had dit weekend weer mijn danswedstrijden en dan kan je wel mooie wimpers gebruiken.

Twee uur heb ik op haar bankje gelegen....... met mijn ogen dicht. Terwijl wij aan het kletsen waren maakte zij de neppers aan mijn echte vast. Hoewel ik er een klein beetje tegenop zag bleek het reuze mee te vallen. De tijd ging heel snel en het deed geen moment pijn. Tamara vertelde mij dat sommige gewoon in slaap vallen. dat kan ik me voorstellen. Tijdens die twee uur mag je absoluut niet je ogen openen. Dus twee uur lang zie je niks.

Het resultaat mag er zijn. Mooie lange wimpers. 's Ochtends gelijk een open blik. mijn man moet er erg aan wennen. Hij vindt het een beetje nep. Ik vind ze geweldig, maar weet niet of ik het altijd wil hebben. Je moet het namelijk goed onderhouden en regelmatig terug komen om ze "bij te vullen". Voor een bruiloft of een groot feest zou ik het zeker weer doen, maar niet voor altijd. En tot die tijd geniet ik van mijn wimpers en mijn wakkere blik wanneer ik uit bed kom. Zelfs wanneer ik een slechte nacht heb gehad, haha. En het scheelt tijd in de ochtend! Ik hoef geen mascara meer te dragen. Heerlijk. 

Hoe vind jij het? Zou jij het doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je