{{ message.message }}
{{ button.text }}

William Schrikker Groep

gezinsvoogd vanaf juni 2015 tot nu en alles erom heen

Afbeelding blog 'William Schrikker Groep'

heey mommy´s.
Dit keer schrijf ik een stukje over mijn ervaring met de william schrikker groep.
Toen mijn dochter 2 maanden oud was kreeg ze een gezinsvoogd door de rechter toegewezen omdat ze vonden van veilig thuis die al eerder in beeld was dat ik niet alleen voor mijn dochter kon zorgen en dat iemand mee moest kijken.
Een eis van veilig thuis was ook dat ik naar het moeder kind huis ging, in mijn vorige blogs kan je lezen hoe ik het daar vond en hoe ik het ervaren heb.

Ik heb dus vanaf juni 2015 een gezinsvoogd van de william schrikker groep. In het begin leek ze me echt heel erg aardig maar ze was voornamelijk heel erg streng.
Zo mocht ik vanuit moeder kind huis op verlof maar dat heeft zij de eerste 2 maanden misschien wel langer tegen gehouden elk weekend op een groep door gebracht terwijl je iedereen op verlof zag gaan is echt niet altijd even leuk.
De gezinsvoogd was streng omdat de vader van mijn dochter niet echt lief was geweest voor mij in mijn zwangerschap.
Zo heeft mijn begeleidster van pluryn heel veel gesprekken moeten hebben en echt hele strenge afspraken moeten maken dat ik op verlof mocht gaan. Eerst was het zo alleen donderdag een dagje van 09:00 uur tot 18:30 uur. Zo moest ik ook aan het moeder kind huis laten weten dat ik onderweg was of ik mocht niet later thuis komen. Ik mocht met mijn dochter bij mijn ouders nergens heen die dag ik mocht alleen bij mijn ouders thuis zijn. Toen dat een maand goed ging mocht ik een nachtje weg dus vrijdag op zaterdag na mijn ouders maar was echt alsof ik een gevangenen was. De vader van mijn dochter ging steeds meer uit beeld omdat hij en ik elkaar soms wel konden vermoorden o het zo maar te zeggen. In oktober 2015 ben ik van hem af gegaan omdat hij gewoon zijn afspraken niet na kwam en geen alimentatie wilde betalen en ik ook nog met een dikke schuld zat eigenlijk zijn schuld maar ja mijn naam dus ja hij liep lekker makkelijk rond. tot op de dag van vandaag geeft hij niks om mijn dochter en ik ben er nu wel erg blij om dat hij er niks om geeft.
Eenmaal hij uit beeld was was ze nog wel streng maar ik mocht wel iets meer, Maar op vakantie gaan was toch nog best wel een dingetje. Na zeuren van mijn begeleiders en vaste regels stellen mocht ik een 5 dagen op vakantie wel natuurlijk met mijn ouders en in de buurt van Arnhem.
Het is voor mij echt een hel geweest. alle afspraken die ik met haar maakte moest op haar manier en als het niet uit kwam voor haar dan ging ze me liggen dwars bomen. zo ook ik was klaar op het moeder en kind huis, ik mocht eindelijk een stap zetten naar zelfstandigheid maar ook hier in bepaalde ze me hele leven. Terwijl ik dacht augustus 2016 eindelijk iets makkelijker te worden maar nee helaas. Ik woonde toen in Arnhem zuid op het ouder kind huis. Ik had het daar echt niet naar me zin ik zat daar gewoon niet op me plek ik moest en zou naar Tiel gaan ook al vond ze dat echt geen goed idee want volgens haar was ik te zwak om de vader van mijn dochter tegen te komen maar daar stond ik wel sterk in mijn schoenen voor. Alleen zag zij mij nog steeds als de zwakke moeder van 2015 maar het was in middels al begin 2017.
vanaf maart 2017 was ik allen nog maar in Tiel te vinden ik vond het echt vreselijk de begeleiding had ik een leuke begeleidster nam ze ontslag, daarna kreeg ik iemand ze was erg lief en heeft me zeker goed geholpen maar was beetje klaar met gezeik van hun en trok me eigen plan. Ze hebben ze me uit eindelijk geholpen zonder eigenlijk moeilijkheden van de gezinsvoogd verhuisd naar Tiel (september 2017). nu woon ik weer een half jaar in Tiel (april 2018).
4 maanden geleden te horen gekregen dat mijn gezinsvoogd in eens weg gaat en ook in gaat dienen bij de rechtbank of de gezinsvoogd er af gaat.
per 1 maart ging ze weg. toen heb ik 1 maand een vervangende gehad tijdelijk want ze moesten nog iemand aan gaan nemen. per 1 april heb ik een andere maar die ga ik binnenkort ontmoeten. ze blijft niet heel erg lang zo tot 15 juni want heb bericht gehad dat alles er goed uit zag van het verslag dus dat zeker is dat de ots (gezinsvoogd) er af gaat.

Ik weet dat het een beetje raar verhaal. Maar het is echt zo gegaan eerst was ze heel erg streng en nu laten ze het in eens los.
Ook best wel raar dat ik in eens me eigen leven kan gaan lijden.
Mijn ervaring is dus niet echt heel erg goed maar wel fijn dat ze er nu na 3 jaar toch af gaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je