{{ message.message }}
{{ button.text }}

wil ik mijn kinderen dit aan doen......

De ellende neemt de wereld over en vroeg dacht ik nog wil ik mijn kinderen dit aan doen ? NU denk ik dat juist WIJ het verschil kunnen ..

Afbeelding blog 'wil ik mijn kinderen dit aan doen......' Achtergrond blur afbeelding

Als klein meisje wilde ik niets liever dan mama worden van 2 kindjes en anders 4 maar 3 was uit den boze(tja was middelste van drie) .Toen de ellende in mijn hoofd kwam zei ik : misschien is het beter van niet want wil ik mijn kinderen dit aan doen? Paar jaar later was mijn hoofd geordend en was er toch wel plaats, ik wist wat het was en hoopte dat ik ze daarmee beter zou kunnen helpen. Maar goed toen begon langzaam de ellende de wereld over te nemen. (rond de aanslagen van 12-9) en tja wilde ik dit kinderen aan doen, wilde ik in die verrotte wereld kinderen zetten?

Uiteindelijk besloot Jayden voor ons, hij kwam of wij het wilde of niet. En kijk ons nu trotse ouders van 3 <3 en wat een rijkdom.
Ik zou ze voor geen goud willen missen echt niet, maar zeker nu is de vraag had ik ...... zo vaak aanwezig. Wat doen we de kinderen aan? was het wel een wijs besluit? Hoe zal het voor hun zijn over een jaar of 20 ?
Maar ik ben er van overtuigd dat juist NU juist WIJ als ouders deze wereld kunnen maken en breken. Wij zijn degene die onze kinderen normen en waarde mee geven. En nee ik ben echt alles van behalve perfect , maar ik doe wel mijn best. Ik hoop in ieder geval mijn kinderen mee te geven dat ze mogen zijn wie ze zijn . Maar ook dat ze andere moeten laten zijn wie ze zijn. en dat oorlog en pesten enz enz NIET normaal is . en dat wij daar met zijn alle voor zijn om te zorgen dat WIJ in ieder geval het leefbaar houden.
Dus ouders word wakker geef eerst jezelf een schop onder je hol, en daarna die kinderen van je . zorg dat ze goed voor zichzelf en andere zorgen,
En denk goed na bij wat je je kids geeft en laat doen.
Gister keek ik rtl late night een manneke van 15 met nepwapens en legerkleding inc bivakmuts op een strand laten lopen, en verbaasd zijn als de politie hem met veel echte pistolen overmeesterd. Denk na mensen .........
Ik hoop dat als ooit het kwartje val dat men hun ogen open doet en dat over 20 jaar onze kinderen kunnen genieten net zoals wij dat 20 jaar geleden deden . Het zal nooit worden zoals vroeger dat kan niet maar het kan wel beter worden dan dat het nu is .

voor jayden dat hij een wijs man mag worden vol van zelfvertrouwen
voor ryan dat hij altijd zichzelf blijft
voor nola dat zij veilig en onbezorgd groot mag worden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je