{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij gaan (weer) naar school!

Afbeelding blog 'Wij gaan (weer) naar school!' Achtergrond blur afbeelding

Ik kon zondagnacht niet slapen. De hele nacht was ik aan het bedenken wat ik komende week allemaal ging en kon doen..helemaal ongestoord, want de meivakantie zit er weer op, terug naar de structuur van het naar school gaan.. Het was voor mij voor het eerst 2 hele weken de kinderen om me heen, omdat Olivier ook net 4 is geworden en dus niet meer naar de Kies uitgelichte fotokinderopvang gaat. We hebben veel gezellige dingen gedaan en gelukkig ook nog mooi weer gehad, maar ik ben ook blij dat het er weer op zit. Ook Olivier gaat nu naar school, hij vindt het gelukkig leuk en deze mama is blij met de nieuw vergaarde uurtjes vrijheid.. Oke vanmorgen moest ik bijslapen, omdat ik dus de hele nacht had liggen draaien en denken, hihi. Toch voel ik me een beetje een vreemde eend in de bijt, vooral als ik reacties van andere moeders hoor van wie de jongste ook naar school gaat..helemaal sentimenteel omdat ze geen ukkepuk meer om zich heen hebben. Is het vreemd dat ik blij ben dat ik weer structureel tijd voor mezelf heb? Dat ik blij ben dat de vakantie over is? En dat ik toch ook altijd heel vrolijk mijn kinderen weer binnenhaal als ze uit school komen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je