Snap
  • Mama
  • Relatie

WIJ GAAN WEER DATEN!

10 jaar bij elkaar samen en 3 jaar getrouwd.. MAAAAARRR... Lees snel verder...

Wij leerde elkaar kennen in 2006 en niet heel veel later vlogen de vonken er vanaf. Wauw - wat hadden we het toch getroffen met elkaar. Iemand waar je volledig jezelf kon zijn, lekker gek kon doen. Maar ook zeker een goede gespreks partner was. Ik had snel het gevoel dat ik niemand anders nodig had, dan hem. Tuurlijk had ik nog steeds mijn vriendinnen, maar naast mijn partner was hij ook met klem, mijn aller beste vriend.

Jaren vlogen voorbij, we zijn ontzettend gegroeid, zowel persoonlijk als op ambitieus gebied. En een gelukkig leven lachte ons toe. Kind 1, 2 en 3 volgden elkaar op. En niks kon meer stuk. TOTDAT...

De goede gesprekken van vroeger plaats hebben moeten maken, voor het verzorgen van de kids, hun hobbies, luiers en voedingen en avonden waar je uitgeput op de bank neerploft en vervolgens in slaap valt. En voor je er erg in hebt.. kom je niet meer aan elkaar toe. 'Hahaha, dat overkomt ons nooit! Wij hebben het veel te gezellig! Een sleur? Nee ben je gek?!' 

Maar wauw - niks bleek minder waar. Tuurlijk is het gezinsleven hard werken en kost het je ontzettend veel energie, welke ten koste gaat van elkaar. Ik denk dat het in elke lange relatie wel eens voorkomt. En dat is helemaal niet erg. Zolang je maar niet uit elkaar groeid en langs elkaar heen gaat leven. Wat nog helemaal niet het geval is bij ons, maar we gaan er wel iets aan doen........

Wij gaan weer daten!! 

Uiteraard... met elkaar;)

Tot nu toe, doen wij 2x in de maand een kizomba workshop - heerlijk (behoorlijk intiem) dansen op lekkere muziek. Zeker een tip voor andere stellen. Het brengt je letterlijk dichter bij elkaar. Ik zeg doen!

En we nemen nu vaker de moeite om de kids naar hun opa's en oma's te brengen (met drie kids is dat niet altijd even makkelijk om ze te laten logeren - praktisch dingetje) om toch echt met elkaar er op uit te gaan. Lekker uiteten of wat dan ook.

US-time is zo ontzettend belangrijk! Vergeet niet van elkaar te genieten;)

Wij genieten weer volop.. maar leuke us-time tips are welcome..

Herken jij dit?

7 jaar geleden

Wij hebben ongeveer 1 keer per maand een Papa en mamadag . Kids lekker naar opa en oma en dan doen waar we zin in hebben. En 1 keer per jaar nemen mijn ouders de Kids mee op vakantie voor een week. Wij kunnen dan ook ff lekker met zijn 2tjes op vakantie. Heerlijk!!!!

7 jaar geleden

Herkenbaar haha. Mijn vriend en ik zijn bijna 14 jaar samen, vanaf ons 17e. En ja, ECHT WAAR, nog steeds verliefd. Maar 2 kinderen krijgen heeft ook op ons impact gehad, dus we zijn ook weer aan het daten hihi. Mooi jurkje aan, leuk restaurant, en we groeien weer helemaal naar elkaar toe. Onze band is nu sterker dan ooit tevoren!

7 jaar geleden

Heel goed dat jullie dat doen! Het schiet er soms zomaar bij in zonder dat je er erg in hebt. Maar fijn dat jullie een weekendje weg gaan. Heerlijk!

7 jaar geleden

Herkenbaar! Hier gaan we in de week dat onze jongste 1 wordt voor t eerst in een jaar twee nachtjes samen weg. We proberen sowieso geregeld ff hapje te eten en savonds gaat geregeld de tv uit om ff bij te kletsen buiten de kids om.