Snap
  • Mama
  • verhuizen
  • emigreren
  • verhuizennaarhetbuitenland

Wij gaan verhuizen naar Amerika!

Tijdelijk wonen in Washington DC

Het aftellen is nu echt begonnen! Nog 4 weken en dan zitten wij in het vliegtuig naar Amerika. Met 2 kindjes, een hond en 8 koffers, hoe dan?!

Even terug naar het begin, want ik heb hier op mamaplaats nog niks gedeeld over deze grote stap. Mijn man werkt bij defensie en heeft eind februari gesolliciteerd op een tijdelijke functie in Washington DC. 2 spannende maanden verder wisten we dat hij definitief was aangenomen en toen ging alles in een stroomversnelling.

Op reis naar Washington als kennismaking, het inpakken van onze inboedel en heel veel papierwerk. Er is al heel veel geregeld, dus de komende weken is het vooral afronden, dingen uitzoeken, heel veel genieten met vrienden en familie en een beetje vakantie vieren.

Het lijkt me leuk om hier mijn buitenland avontuur een beetje te gaan delen, ook voor mezelf om later terug te kunnen lezen. Op mijn instagram @miss.hormones deel ik ook regelmatig een kijkje achter de schermen. Begin september verlaten we mijn geliefde Zeeland en reizen we met het hele gezin naar ons nieuwe huis. We hopen voor minimaal 3 jaar daar te gaan wonen en dan komen we weer terug naar NL.

Zelf wil ik mijn bedrijf als diëtist en hormooncoach online voortzetten, dat doe ik nu ook al en kan daar ook prima. Het wordt even zoeken naar de mogelijkheden voor opvang voor de kindjes en wat handig is met tijdsverschil van 6 uur, maar ik vertrouw er op dat het helemaal goed komt.

Ik vind het enorm spannend en tegelijk heb ik super veel zin in dit grote avontuur. Ga je mij volgen of heb je misschien vragen? 

1 jaar geleden

Wauw Parijs klinkt ook fantastisch! Veel geluk daar nog :)

1 jaar geleden

Veell plezier! Hier ook een man bij defensie, wij zijn een half jaar geleden naar Parijs vertrokken.

1 jaar geleden

Wat een spannende stap Martine, gaaf! :)

1 jaar geleden

Dankjewel Joyce! Inderdaad heel spannend en tegelijk kijk ik er enorm naar uit. We zijn nu al een tijdje bezig met voorbereiden, dus laat het nu maar gewoon gebeuren 😃