{{ message.message }}
{{ button.text }}

wie zijn wij

Afbeelding blog 'wie zijn wij' Achtergrond blur afbeelding
ik blog al een tijdje mee maar heb ons nog niet voorgesteld oeioei dus dat zal ik eens gaan doen hier. Ik ben sissy 30 jaar en heb een relatie met danny hij is 33 jaar ik heb een huwelijk van 9 jaar achter de rug en daaruit heb ik 3 prachtige  kids gekregen bjorn(9) sam(7) en chalisa (3) Inmiddels ben ik alweer ruim 2 jaar dolgelukkig met danny en hebben we samen nog een prachtige dochter gekregen fenna van inmiddels 11 maanden. Danny ken ik al ruim 15 jaar we zaten vroeger in dezelfde vriendengroep, 14 jaar geleden heeft hij een ongeluk gehad waardoor hij blind is geworden en zijn we elkaar door vele omstandigheden uit het oog verloren.Zo'n 2,5 jaar geleden hebben we elkaar weer gevonden gelukkig en was het meteen liefde op het eerste gezicht. Gelukkig kunnen bjorn sam en chalisa het ook super vinden met danny en wordt hij gezien als hun papa, ook hebben de kinderen nog contact met hun andere papa en daar gaan ze om het weekend heen en de helft van de vakantie's ik vindt dit erg moeilijk maar weet dat het voor de kinderen het beste is om een goede band met hun vader te hebben en wij willen dat ook zeker niet in de weg staan. Verder bestaat ons gezin nog uit 2 am.staffs honden waarvan 1 zijn oude dag lekker slijt bij ons en de ander mijn man bijstaat als blinde-geleidehond. Nou ik denk dat dit het wel zo'n beetje is :D  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je