Snap
  • Mama

wie zijn wij

ik blog al een tijdje mee maar heb ons nog niet voorgesteld oeioei dus dat zal ik eens gaan doen hier.

Ik ben sissy 30 jaar en heb een relatie met danny hij is 33 jaar

ik heb een huwelijk van 9 jaar achter de rug en daaruit heb ik 3 prachtige  kids gekregen bjorn(9) sam(7) en chalisa (3)

Inmiddels ben ik alweer ruim 2 jaar dolgelukkig met danny en hebben we samen nog een prachtige dochter gekregen fenna van inmiddels 11 maanden.

Danny ken ik al ruim 15 jaar we zaten vroeger in dezelfde vriendengroep, 14 jaar geleden heeft hij een ongeluk gehad waardoor hij blind is geworden en zijn we elkaar door vele omstandigheden uit het oog verloren.Zo'n 2,5 jaar geleden hebben we elkaar weer gevonden gelukkig en was het meteen liefde op het eerste gezicht.

Gelukkig kunnen bjorn sam en chalisa het ook super vinden met danny en wordt hij gezien als hun papa, ook hebben de kinderen nog contact met hun andere papa en daar gaan ze om het weekend heen en de helft van de vakantie's ik vindt dit erg moeilijk maar weet dat het voor de kinderen het beste is om een goede band met hun vader te hebben en wij willen dat ook zeker niet in de weg staan.

Verder bestaat ons gezin nog uit 2 am.staffs honden waarvan 1 zijn oude dag lekker slijt bij ons en de ander mijn man bijstaat als blinde-geleidehond.

Nou ik denk dat dit het wel zo'n beetje is :D

 

11 jaar geleden

de eerste geleidehond van danny de blindegeleidehondenschool de tweede heeft danny veel met zijn vader gedaan en uiteindelijk ook de blindegeleidehondenschool ze zijn er niet zo blij mee om een am.staff op te leiden dit is enkel op speciaal verzoek gebeurd en zal verder ook niet meer gebeuren het vergt veel werk en niet iedereen is geschikt voor zo'n hond.het is te hopen dat als onze hond met pensioen gaat over jaartje of 6 we het weer voor elkaar krijgen een amm.staff. opgeleid te krijgen

11 jaar geleden

dank je wel ..!!

11 jaar geleden

Wat heerlijk dat je andere kinderen het ook zo goed kunnen vinden met je nieuwe partner. En wat leuk een am staff als geleide hond. Hebben jullie zelf de opleiding gevolgd met de hond?

11 jaar geleden

ja moest ook wel lachen om de woordspelingen haha. Leuk he hoe bizar je leven kan lopen en je de liefde vindt in iemand die je al kende. goed om te horen dat je kids zo goed met danny omgaan.