{{ message.message }}
{{ button.text }}

wie zijn de actieve bloggers.

Afbeelding blog 'wie zijn de actieve bloggers.'
Wat ik mis op deze site is een mooi pagina waarin een duidelijk overzicht staat van de nieuwste blogs. Oke we hebben aan de zijkant wel een klein overzichtje, maar als je net als ik niet elke dag kan komen kijken of er iets nieuws is geschreven mis je toch blogs. Dit vind ik jammer want zo kan het zijn dat je een goede blog mist.  Of dat een blog helemaal over het hoofd wordt gezien omdat deze op een tijdstip is geschreven dat het hier heel rustig was. Nu kun je via disqus elkaar volgen. En daar goed zien wie wat geschreven heeft en waarop gereageerd heeft. Ik volg nu al een blogger daar omdat zij om al mijn blogs heeft gereageerd Misschien is het een idee om als actieve blogger hier even een berichtje achter te laten. Zo kunnen we elkaar aan klikken om elkaar te volgen. Zo kun je op je eigen tijd kijken of er wat nieuws is geschreven en daarop reageren. Oke nog wat meer motivatie zodat ik op 200 woorden kom. Kom op meiden laat onder deze blog een reactie achter en ik ga je volgen. Hopende dat jullie mij ook terug zal volgen. Ik hoop dat het zo duidelijk is ook wat disqus is want volgens mij hebben we daar allemaal een account gekregen op het moment dat je hier gaat bloggen. Ik hoop dat ik straks heel wat mam`s en mama`s to be kan gaan volgen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je