{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie wij zijn, waar wij zijn

Dave en ik zijn bijna 5 jaar samen, daar is een hoop aan vooraf gegaan...

Afbeelding blog 'Wie wij zijn, waar wij zijn'

In mei 2006 leerde ik Dave kennen als de beste vriend van mijn nieuwe liefde. Die nieuwe liefde duurde kort, maar Dave bleef. Onze band uitte zich in urenlange gesprekken, elke maanden en soms zelfs jaren niet zien, om vervolgens weer verder te gaan waar we de laatste keer waren gestopt.

In november 2010 uitte onze vriendschap zich in een eerste kus en onze relatie was al gauw een feit. In augustus 2011 gingen wij samenwonen en als klap op de vuurpijl werd op 23 februari 2015 onze oudste dochter geboren. Klein, prachtig, kwetsbaar en het allermooiste ter wereld. Haar naam is Eva Maria, roepnaam Eva. Maria is de vernoeming naar al haar prachtige oma's en overgrootoma's. De jaren die volgden waren op zijn zachtst gezegd heftig te noemen. De moeder van Dave overleed aan een verschrikkelijke ziekte, we kochten samen een huis en ik veranderde een paar keer van baan. 25 juli 2015 werd ons gezin compleet met de geboorte van onze jongste dochter: Eliza Agnetha, roepnaam Eliza. Agnetha is de vernoeming naar haar overleden oma, welliswaar een verbastering, maar voor ons net zo dierbaar.

Op 22 november 2015 zijn wij 5 jaar samen. Trouwen heeft de revue al meermaals gepasseerd, maar Dave durft er niet aan. Wie weet, misschien kunnen we op die manier ooit ons geluk nog "officieel" maken, maar tot die tijd heb ik een prachtig gezin en een fantastische vent. Wat heeft een vrouw nog meer nodig?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je