Snap
  • Mama
  • #zwanger
  • #momlife
  • #humor
  • #wiebenik?

Wie schuilt er achter huisjemerlin?

Humor staat bij mij op nummer 1!!

Hii allemaal,

Ik kom hier als broekie kijken, volg mamaplaats al een hele tijd maar zelf niet aan het idee bedacht om te gaan bloggen. Ik schrijf altijd teksten bij mijn foto's die ik plaats op instagram, maar het merendeel is geouwehoer. Maar hey, laat ik dat nu net leuk vinden en humor staat bij mij op nummer 1 ! 

Ik ben Merlin, 27 jaar en mama van Bix. Bix is over 2 weekjes één jaar oud en een ontzettend ondeugend en lief mannetje. Op dit moment sta ik op het punt om ons andere kindje eruit te floepen. Ik ben nu 40 weken en 3 daagjes zwanger van een jongentje. Dus hier spreekt een echte boysmom (to be). Ik hoor je hersenen kraken op dit moment, dus ik zal je voor zijn... Ik raakte na 2 maanden van Bix opnieuw in verwachting ja.. Wij zagen hem ook niet aankomen, maar ontzettend gezegend vanaf het eerste moment!Ik ben nu bijna 4 jaar happy samen met mijn vriend, waarvan iets meer dan 2 jaar in ons zelf gemoderniseerde huis. Samen helemaal tot aan het zand toe gestript, en nu elke dag happy met alles wat in ons huis te vinden is! Ik ben dol op interieur, dus als je een goeie combi wil van het moederschap en interieur? Ben je bij mij op het juiste adres! 

Ik werk al 8 jaar in de kinderopvang, en sinds de geboorte van Bix ben ik van fulltime naar parttime 27 uur gegaan. 24/7 in de kids zitten is soms best heavy en pittig. Maar vanaf kleins af aan wist ik dat het woord kinderen mijn passie was. Dit keer neem ik na mijn verlof een half jaar ouderschapsverlof op voor een dagje. Want poeeee, dadelijk 2 kleine druktemakertjes in huis zal wel even pittig zijn! 

Ik broed nog eventjes verder, en hopelijk kan ik jullie snel melden dat de 2e spruit in mijn armen ligt.  Jullie kunnen mij natuurlijk ook vinden op instagram onder @huisjemerlin 

Hebben jullie nog vragen over mij of willen jullie in de toekomst iets leuks in een blog teruglezen, laat het mij dan weten!?

Liefs,

Merlin

Snap
4 jaar geleden

Zeker leuk om te lezen! 2 kids kort achter elkaar kan zeker leuk zijn. Pittig maar leuk! Succes nog voor het laatste stukje zwangerschap. Wat ik al een niet snap( niet alleen van jou) is dat mensen naar hun idee onverwachts ( soms nasr hun zegge te snel) zwanger worden. Er word in kraamweek verschillend keren benoemd dat je hartstikke vruchtbaar bent ook al je borst voeding geef omdat je niet weet wanneer je weer een eisprong heb. Zowel de kraamhulp, verloskundige en soms ook de huisarts houden dit in hun gesprekje. Misschien in jouw geval wel gepland maar eerder dan verwacht zwanger geraakt. is een opmerking wat ik heel naïef vind klinken. ( ja ik weet het het is een vooroordeel en soms zit er zeker meer achter, maar echt niet altijd)

4 jaar geleden

Succes met de laatste loodjes van je zwangerschap en leuk weer wat van je te lezen als je opnieuw bent bevallen!

4 jaar geleden

Wat leuk! ik heb precies het zelfde meegemaakt. Mijn oudste is 17 maanden en de jongste 6 maanden.