{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie is Ummie? Klik en je komt meer te weten.

Voorstelrondje...moeder van drie kids, dochter, echtgenote, zus, intern begeleidster, reiziger, gelovig, gek op interieur en wereldgerechte

Afbeelding blog 'Wie is Ummie? Klik en je komt meer te weten.' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Ik lees al sinds de geboorte van mijn oudste dochter (2,5) op de achtergrond mee. Vandaag is de dag dat ik heb besloten om een eigen profiel aan te maken. 

Ik ben Ummie. Ummie, staat in het Arabisch voor mama. Ik ben in 2,5 jaar mama geworden van drie kinderen. Nee, geen tweeling of drieling. De oudste is 2,5 jaar, de tweede is 1 jaar en vier maanden en de jongste is drie maanden. 

Ik werk al zeven jaar in het onderwijs. Als leerkracht begonnen en inmiddels enkele jaren als IB-er. Ik heb de ambitie om in de toekomst teamleidster te worden op een basisschool. 

In de schoolvakanties reis ik graag met mijn gezin. We zijn met de kids inmiddels in Marokko, Istanbul, Londen, zuiden van Frankrijk en Saudie Arabië geweest. Caïro en Maleisië staan op onze wenslijst.

Ik ben niet echt een schrijfster, echter hoop ik dit wel een beetje te worden nu ik een profiel heb aangemaakt. Ik onderneem veel activiteiten met mijn kids en loop ook tegen opvoedingsproblemen aan. Ik hoop deze met jullie te kunnen delen en van jullie te leren.

Voor nu was dit het.

Groet van Ummie en tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je