{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie is Nikita

Afbeelding blog 'Wie is Nikita'

Helemaal nieuw kom ik hier op mamaplaats en graag stel ik mij voor aan iedereen. Mijn eerste blog hier op mamaplaats, best wel spannend. Ik ben Nikita Timmerman 33 jaar en mama van 2 (bijna 3) mooie dochtertjes. Mijn vriend Stefan is 30 jaar en wij zijn sinds 2009 samen, niet getrouwd maar wel heel gelukkig. Wij zijn trotse ouders van Yara en Eva, Yara is 5 jaar een heel lief meisje met een onwijs sterk eigen willetje en Eva zou 3 jaar zijn zij was een heel lief bijzonder meisje. Eva is overleden toen ze 2 jaar was en overleed aan een zeldzame hersenafwijking. Inmiddels ben ik 25 weken zwanger en zijn wij ontzettend dankbaar dat het ons gegund is om nog een kindje ter wereld te mogen brengen. Wij wonen in Uden een mooi dorp in Brabant waar ik de eigenaresse ben van beauty  salon 'Amazinglooks'. Mijn passie en beauty hart liggen volledig bij mijn salon, mensen nog mooier maken is mijn passie! We hebben 3 katten Peppie, Nokkie en Joep. Deze 3 schatjes namen wij in huis toen we net een half jaar samenwoonde. En Yara heeft 2 vissen ze hebben niet echt een vaste naam, elke week heette ze anders. Heerlijk die kinderen! Wij houden ervan om gewoon te genieten van elkaar, niet te gek doen en je vooral niet gek laten maken! Ik denk dat ik de grootste lijnen heb verteld. Hoe en wat in de details vertel ik jullie graag in mijn volgende blogs. 


Liefs Nikita
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je