{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie is de Mol? The Game is ON

​Het is weer begonnen: Wie is de Mol?! Ik heb de eerste aflevering “live” gekeken en al een keer terug gekeken.

Afbeelding blog 'Wie is de Mol? The Game is ON'

Het is weer begonnen: Wie is de Mol?! Ik heb de eerste aflevering “live” gekeken en al een keer terug gekeken. Tja noem me gek, maar “The Game Is On!”. En niets is wat het lijkt ;-) Ik zal moet weten wie die mol is.

Is het Marjolein? Zij reageerde niet heel erg enthousiast bij het winnen van de 1e opdracht, maar Ellie deed niet heel erg haar best om mensen met een hoofddeksel te vinden. Annemieke die Spaans spreekt kon geen twee mensen vinden die 36 jaar waren, terwijl zij als 1e in de metro stapte. Taeke maakte een rare opmerking bij het 2e spel, Remy ging in de laatste minuut even zijn schoenen strikken en ook Tim vind ik erg verdacht door zijn geld niet af te willen geven en Taeke trouwens ook.

Jaja er worden overuren gemaakt :-D

Maar ben helaas nog niets wijzer geworden. Er heeft niemand het spel moeten verlaten… Op naar zaterdag. Dan is de mol radar weer op scherp.

Hebben jullie al een idee??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je