Snap
  • Mama

Wie is de Mol? The Game is ON

​Het is weer begonnen: Wie is de Mol?! Ik heb de eerste aflevering “live” gekeken en al een keer terug gekeken.

Het is weer begonnen: Wie is de Mol?! Ik heb de eerste aflevering “live” gekeken en al een keer terug gekeken. Tja noem me gek, maar “The Game Is On!”. En niets is wat het lijkt ;-) Ik zal moet weten wie die mol is.

Is het Marjolein? Zij reageerde niet heel erg enthousiast bij het winnen van de 1e opdracht, maar Ellie deed niet heel erg haar best om mensen met een hoofddeksel te vinden. Annemieke die Spaans spreekt kon geen twee mensen vinden die 36 jaar waren, terwijl zij als 1e in de metro stapte. Taeke maakte een rare opmerking bij het 2e spel, Remy ging in de laatste minuut even zijn schoenen strikken en ook Tim vind ik erg verdacht door zijn geld niet af te willen geven en Taeke trouwens ook.

Jaja er worden overuren gemaakt :-D

Maar ben helaas nog niets wijzer geworden. Er heeft niemand het spel moeten verlaten… Op naar zaterdag. Dan is de mol radar weer op scherp.

Hebben jullie al een idee??

8 jaar geleden

Nee ik ook niet. Heb nu wel een heel erg lange verdachtenlijst, maar dat is meer wie ik wel leuk vind en het gun om de mol te zijn en wie niet hahah. Nergens op gebaseerd dus...

8 jaar geleden

Dan zal ik niet je adviezen volgen hahahah nee hoor grapje!

8 jaar geleden

Nog 2 dagen!! Dan mogen we weer!! Tot nu toe heb ik geen idee wie dat zwarte ondergrondse beestje is!

8 jaar geleden

Geen idee nog, maar mijn gevoel zegt dat Tim het in elk geval niet is. Ik zit er bijna altijd naast trouwens. Behalve het seizoen met Patrick Stoof, de eerste en laatste mol die ik heb "ontmaskerd". Maar toen had ik nog tijd te over om alle fora af te struinen. Nu kijk ik gewoon en heb ik elke week weer een andere mol. Soms wissel ik zelfs nog tijdens een aflevering van mol, dus bij mij moet je niet zijn haha.