{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie heeft er zin in een MAMASWAP?!

Ik ben bezig met het organiseren van een MAMASWAP! Welke (aanstaande)mama's hebben zin om mee te doen?!

Afbeelding blog 'Wie heeft er zin in een MAMASWAP?!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Ik wil graag een "MAMASWAP" gaan organiseren met 10 mama's. Voglens mij weten de meeste moeders wel wat het is. Voor diegene die het niet weten hier een korte uitleg. Mocht jij je aanmelden voor "ILONA's MAMASWAP" dan krijg je een vragenlijst van mij. Dit zijn een tal uitgebreide vragen over jezelf, jou werk, jou hobby's, jou kind(eren), jou man/levenspartner etc... Diegene die aan voor jou de swap gaat maken krijgt jou vragenlijst en mag hiermee aan de slag. Het is de bedoeling dat je een mooi verrassingspakket voor de aan jou gekoppelde mama gaat maken. Aan de hand van de vragenlijst die jij hebt ontvangen kun je zien waar de mama van houd waarvoor jij het gaat maken! Zodra ik 10 enthousiaste moeders bij elkaar heb zal ik deze aan elkaar koppelen. Dan word ook de dag bekend gemaakt wanneer de pakketten uitgepakt mogen worden. De dag dat alle mama's hun "MAMASWAP" mogen uitpakken. 

 Ik heb op dit moment al 3 moeders die mee doen!

Voor diegene die graag de uitgebreide info willen ontvangen over hoe het precies in zijn werk gaat en wat de kosten zijn, stuur mij even een mailtje loontje_loves@hotmail.com of laat hieronder een reactie achter.

Liefs Ilona

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je