{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie had dat gedacht ??‍♀️

Mijn eerste Blog... Vet spannend kan ik je vertellen, duizende gedachten spoken door me hoofd van, wie zit hier nou op te wachten tot verhaal delen is nooit verkeerd.

Afbeelding blog 'Wie had dat gedacht ??‍♀️'

Nou laten we dan maar is bij het begin beginnen. 

Toen ik op mijn 14e tehoren kreeg (echt al wel tijdje geleden) dat is Pcos had en dat de kans op kinderen krijgen vrij klein tot helemaal niet was, was dat een beste klap voor een 14 jarige die haar hele leven al riep ik wil mama worden. Maar ook in dat zelfde gesprek te horen kreeg maar hé we kunnen je er wel vanaf helpen (wow echt, super blij moment)  als we je eierstokken weghalen haal je het probleem Pcos ook weg en kun je weer een onbezorgd tiener leven lijden (hoppa klap 2 in nog geen 10 min) ja dat gaan we dus ff lekker niet doen he, dan maar zo door het leven daar sla ik me wel door heen, wie weet wat ze tegen die tijd als ik klaar ben voor kinderen allemaal al wel niet kunnen. 

Ondanks dat het leven met Pcos voor mij een mega roller-coaster was/is Ben ik super blij met mijn keuze, heb kei lieve vriendinnen (zonder hun was het nog zwaarder geweest) die mij accepteren zoals ik ben ( want ja je bent nou eenmaal anders als een "normaal" meisje/vrouw.) en dan het daten pff wat een ellende vond ik dat verschrikkelijk. Tot ik in 2015 de man van mijn dromen tegen kwam en vrij snel (tot mijn verbazing) heel open en eerlijk over het hele reilen en zeilen tegen was. Ik bedoel hee we worden er ook niet jonger op. Ook de kinderwens kwam natuurlijk tersprake ondanks ik zo ontzettend verliefd op hem was moest ik toch zeggen van hee luister als je kinderen wil ben ik bang dat je opzoek moet naar een ander, ik weet namelijk niet of ik "vrouw" genoeg ben om je kinderen te kunnen schenken. (de reactie omg wat zal die zeggen wil hem helemaal niet kwijt, hij zou me toch niet aan de kant zetten?) zonder er over na te denken vroegt ie of ik wel helemaal goed bij me hoofd was, ik hou van jou met of zonder kinderen ja ik heb een kinderwens liever vandaag als morgen maar jij bent mij veel meer waard en er zijn meer mogelijkheden om een gezin te starten ( dat was janken natuurlijk, hoe lief is dat) maar je begrijpt natuurlijk dat (vooral naar dat antwoord) vrij snel alles begon te klapperen en hebben we besloten om naar een fertiliteitsarts te gaan. Hoe dat allemaal verder ging vertel ik in mijn volgende blog. 


Liefs Mij.... 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je