Snap

Wie goed doet, goed ontmoet

Sinds kort ben ik lid van de Facebookpagina Wish, Gift & Smile. Wat een mooi initiatief!

Sinds kort ben ik lid van de Facebookpagina Wish, Gift & Smile. Wat een mooi initiatief! Gratis wensen en gratis geven, met als dank een smile.

Inmiddels hebben ze ruim 7000 leden, waarvan er een heleboel behoorlijk actief zijn! Dagelijks worden er tal van zaken aangeboden van een kinderwagen tot schoenen en van tv's tot aan bestek. Iedereen mag lid worden en meeloten, maar voor de leden die het financieel écht zwaar hebben, wordt er ook nog een en ander extra gedaan. 

Zeker nu in de decembermaand vliegen de gift's je om de oren. Ik heb er zelf nog nooit aan meegedaan, denk altijd dat een ander het meer nodig heeft. Wel heb ik al een aantal dingen weggegeven. Vorige week nog een aantal paar schoenen. Één van de dames die een paar kwam ophalen, was zo ontzettend blij. Nu hoefde ze niet meer op de schoenen van haar vriend te lopen, die 3 maten groter had... Zo fijn dat je iemand daar zo gelukkig mee maakt!

Zijn er bij jou in de buurt ook zo'n pagina's? Maak je ook wel eens gebruik van?

7 jaar geleden

Nooit van gehoord wel weggeefhoeken hier maar dat gaat meestal niet met pais en vree ik zal het een s opzoeken x

8 jaar geleden

Goed om te horen dat er meer van deze initiatieven zijn, maar nog steeds werk aan de winkel dus! ;)

8 jaar geleden

Ja, wij hebben in onze woonplaats de reddende engel speciaal voor mensen met een laag inkomen op wat voor manier ook. En mijn man is een groep begonnen, gratis fietsen voor mensen met een laag inkomen. Non profit.

8 jaar geleden

Nog een leuke facebookpagina met ongeveer dezelfde setting: https://www.facebook.com/groups/voorjouvanmij/