{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie ben ik? Wie zijn wij?

Maak kennis met mij en mijn gezin.

Afbeelding blog 'Wie ben ik? Wie zijn wij? '

Hi Allemaal,

Zo goed als nieuw in de blogwereld, maar heel veel zin om te gaan bloggen. Om jullie mee te nemen in ons leven, wie wij zijn, wat we doen en vooral wat mij bezig houdt.

Ik ben Lieke, echtgenoot, moeder en verloskundige. Dit zijn zo'n beetje mijn hoofdrollen.

Bijna 4 jaar getrouwd met mijn man, maar al 8 jaar samen (en eigenlijk in onze tienerjaren ook al 4 jaar). We hebben 2 dochters. Loa is net 4 jaar geworden en gaat sinds enkele weken naar de basisschool. Wat een veranderingen allemaal, maar ook heel erg leuk. Ook Loa geniet volop van het naar school gaan. En onze jongste is net 1 jaar geworden. Lux is ons trubbelmiepke. Ik kan nog heel veel blogs aan dit dametje wijden. Lux heeft hersenafwijkingen en daardoor is ze ons special need kindje. Via Instagram schrijf ik al regelmatig over haar en ik merk dat het fijn is om dingen van me af te schrijven, maar ook steun en herkenning te krijgen van anderen. Dus wie weet kennen jullie me daar al van. Onder dezelfde naam als hier ben ik ook te vinden op instagram.

Tijdens mijn werk als verloskundige merk ik ook dat steun, herkenning maar ook zeker erkenning een grote rol spelen. Daarom zou ik het ook fijn vinden om blogs te kunnen wijden aan onderwerpen die niet veel besproken worden, taboes doorbreken. En wie weet (een van) jullie daarmee te kunnen steunen / helpen.
Ik ben inmiddels 7 jaar afgestudeerd als verloskundige en werk parttime in een eerstelijnspraktijk.

Naast de drukte van het gezin en werk probeer ik ook me-time te creëren. Ik hou onwijs van mijn kids, maar ook onwijs van mijn me-time. Gezellig afspreken met vriendinnen, gewoon een theetje of een wijntje drinken en eindeloos kletsen. Of ik ben op zolder te vinden achter de naaimachine. Ik vind het onwijs leuk om kleertjes voor de kids te maken (hoe meer er in de kast hangt hoe beter). Oja en er gaat ook regelmatig wat tijd 'verloren' aan social media, vooral op instagram ben ik dagelijks te vinden.

Hebben jullie nog vragen over mij of willen jullie iets in een blog teruglezen laat het me dan weten :)

Liefs,

Lieke 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je