{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie ben ik en wat doe ik hier

Afbeelding blog 'Wie ben ik en wat doe ik hier' Achtergrond blur afbeelding

Hallo lieve allemaal,

Wat leuk dat je mijn post leest!! Ik dacht, laat ik mijn eerste post maar gebruiken om mezelf voor te stellen. Wie ben ik?! Mijn naam is Ilse. Ik ben 29 jaar (bijna 30....) en nog niet zo lang actief op Mamaplaats. Zoals denk ik velen hier terecht komen, kwam ik er ook omdat ik zwanger was. Helaas hebben we deze zwangerschap met 14 weken moeten afbreken, omdat ons kindje een zeer ernstige beperking had. Een open hoofdje. En daarmee is de kans op een leven na de bevalling eigenlijk nihil. Misschien zal ik hier later nog wat uitgebreider over vertellen. Uiteraard zijn wij hier ontzettend verdrietig om, maar gelukkig is het niet mijn identiteit en ben ik meer dan alleen een mama van een kindje wat er niet mocht zijn.

Ik ben namelijk met veel plezier Kinderfysiotherapeut. En dat is echt een prachtig vak. Ik heb het voorrecht om ouders meer te leren over de motorisch ontwikkeling van hun kind(eren). Of dat nu gaat om een baby met een voorkeurshouding, of een kindje met een complexe meervoudige beperking. Maar ook help ik kinderen met schrijven, klimmen, fietsen en alles wat je je maar voor kan stellen bij de motorisch ontwikkeling.

Naast de kleine kinderen heb ik stiekem ook echt een zwak voor pubers. Ze kunnen zo heerlijk ongeremd hun mening geven. Ze zijn vaak moeilijk te motiveren, maar als je ze goed kunt overtuigen. Dan kun je samen zo'n leuke band op bouwen en deze jongeren zo goed helpen!

Verder heb ik begin 2020 de specialisatie voor prikkelverwerkingsproblematiek ofwel sensorische informatieverwerking afgerond. Dus is een hele mooie aanvulling op mijn vaak en leert je letterlijk anders naar kinderen te kijken.

Ik wil jullie in mijn komende posts graag meenemen in mijn prachtige vak en alle mooie, maar ook emotionele heftige en minder leuke dingen mee nemen. Heb je vragen of wil je graag ergens meer over weten. Dan mag je het altijd laten weten :-)


Maar gelukkig ben ik meer dan alleen een mama van een kindje wat er niet mocht zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je